Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Konštatovanie

Diskusná téma K fotke: Konštatovanie

Neviem, či ľudkovia práve zliezajúci Čierny kameň boli cudzinci, no počas minulej nedele, „deviati z desiatich opýtaných“, čo sa prišli vyžiť do Veľkej Fatry, boli naši českí bratia. Všetci, a bolo ich veru dosť, sa hnali v húfoch z Rakytova schovať sa na noc do útulní pod Borišovom, či pod Suchým. Ťažko sa medzi nimi hľadal našinec. Či tu mali nejaký spoločný zraz, netuším, no hriala ma myšlienka, že žijem v krajine, ktorá má čo ponúknuť a zláka na horské chodníčky aj turistov z väčšej diaľky.

Nirudvega
  • zdenči, v počte dní pracovného pokoja sme v porovnaní s okolitými krajinami na 1. m., aspoň v niečom :-)
  • sanco, zrejme to boli len ochranári a zisťovali v akom stave sa nachádza predmet ochrany :D
Sanco

a ja somár som rešpektuval, že tam je rezervácia a zákaz vstupu ...

Zdenči

Pán preceda povedali, že máme sviatkov neúrekom a že nám treba ešte škrtnúť, nie pridávať :-) Vznik Československa by sme si veru mali aj my pripomenúť.

Nirudvega

Tak pretooo, vďaka za rozlúsknutie rébusu. Neveril som, že to je náhoda.
Inak nebol by som proti, aby sme aj my Slováci takto spomínali a mali jeden deň voľna navyše :-)

Lenon

To je proto, že jsme, narozdíl od slovenských bratrů,nezapomněli na vznik Československa a byl díky tomu prodloužený víkend. Já tam byl v pondělí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma