Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ešte si dáme po jednom pive, a pokračujeme...

Diskusná téma K fotke: Ešte si dáme po jednom pive, a pokračujeme...

Novšia história, spojená so začiatkami turistiky v Slovenskom raji začína prvou vychádzkou turistických nadšencov z pobočky Uhorského karpatského spolku v Spišskej Novej Vsi dňa 17. 6. 1893 práve na Kláštorisko. Prvá turistická útulňa postavená v r. 1922. V súčasnosti je tu možnosť stravovania a ubytovania. Objekt záchrannej stanice horskej služby. Prístup len peši. Touto významnou križovatkou turistických trás prechádza (alebo je možné sa na ne napojiť) viacero trás navrhovaných zo stredísk na okraji národného parku.

Edy29

chata s najdrahsou ponukou obcerstvenia (nealko napoje) co poznam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma