Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: pod Lazovou skalou..

Janabilesova

Tiez vyborny tip. Na Kyceru mozno pojdeme skor, lebo to mame blizsie. Zda sa, ze vyhlady za dobrej viditelnosti su zaujimave. Rozhladnu na Bobovci sme uz zvladli, to je podobne ako toto... Dakujeeeem.

Zdenči

Naposledy tam boli tabuľky so šípkami. Aďo s Dušanom môžu potvrdiť alebo vyvrátiť :-)

Janabilesova

Ado, dakujem... Zdenci, pred psami sa budeme mat na pozore. Dufam, ze nebudu problemy, ako pise Ado. Dnes fuka aj tu hore.

Prekvapujce, ze k rozhladni nejde priamo aj turisticka znacka. Niekolkokrat som na mape obzerala tuto lokalitu a rozhladnu som uplne prehliadla.

Aďo.4

Janka,už som Ti popísal trasu do mailu..Isto je to zvládnuteľná trasa pre Vaše deti..Možno aj Dušan napíše niektoré postrehy..Včera sme nemali problémy so psami..Aj keď ich tam je dosť..

Zdenči

Aj v BA dnes síce svieti slnko, ale fúka studený vietor. V tej osade pozor na psy. Keď som tam bol naposledy, tak boli niektoré voľne pustené. Ale na to si určite aj na Kysuciach zvyknutá :-)

Janabilesova

Zdenci, Tvoj clanok som citala, dakujeeeeem. Mne sa podla mapy tiez zdali byt Lazy ako najvhodnejsie, ak by sme isli s detmi, je to vyzva :-). Uz len vyckat, ked bude trosku teplejsie... Tu nam este ceresne zdaleka nekvitnu :-).

Janabilesova

Ahoj Ado, vyzera to byt na pekny tip. Chcela by som poprosit o radu tych, ktori tam uz boli, je to prejditelne aj pre 4 rocne dieta a druhe v nosici? Odkial odporucate vyrazit ak chcem ist iba na rozhladnu (cely okruh je prilis dlhy)? Dakujem vopred.

Zdenči

Aj na tej skale sa dobre leňoší...v materinej dúške...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok