Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: veže a vežičky

Adina

Janka v Trenčianskej Závade vás cesta navedie ku Gazdovstvu Uhliská. Je to veľmi pekné miesto, kde si deťúrence prídu na svoje. Už od tohoto Gazdovstva vežu vidieť. Prístup je cez pole, ale v tomto čase zakázaný pre poľnohospodárske práce. mnohí ho však porušujú. Smerovník na vežu je však pri ohrade, kde je ten zákaz. Na vežu je úplne parádne schodisko. oproti Kýčere sa to nedá porovnať. Napíš mi mailovú adresu, pošlem ti trasu z môjho tabletu.

Janabilesova

Dalsia rozhladna? Vyzera pekne... hlavne sa na nu bude dat vyjst. Na Zarubanu Kyceru sme s detmi hore nesli, bolo to prilis prudke. Adi, mozem sa spytat, ako sa da k nej co najjednoduchsie s detmi vyjst? Xnacku som na mape nenasla, zeby po neznacenych cestach, ktore su na zaciatku Zavady? Alebo je nejaky miestny naucny chodniku ku rozhladni? Vopred dakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma