Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Vlčí večer

Diskusná téma K fotke: Vlčí večer

Tento večer na vrchole Ráztockej hole najprv prebiehal celkom štandardne. Slnko pozvoľna klesalo a selektovalo už len najvyšších mohykánov medzi ktorými dominovali Skalka zo Žiarskou hoľou či masív Ďumbiera. Pokojne som sa prechádzal s foťákom a plnými dúškami vychutnával príjemnú atmosféru. To všetko až do chvíle keď som stál na smrečku a spoza chrbta ku mne niečo prichádzalo. Bol som napätý a plný očakávania. O pár sekúnd som už hľadel na statného vlka predierajúceho sa kosodrevinou smerom ku mne. Odrazu zastal asi 3 - 4 metre odo mňa a ja som tajil dych. Po pár sekundách zmizol tak rýchlo ako sa objavil. A mne zostal len široký úsmev a neskutočný zážitok. Obyčajný večer sa tak nečakane zmenil na výnimočný kedy sa mi splnil jeden z najväčších snov.

Merhorn

Ja som takto na sajbianskej bukovine kusok odo mna videl ako vlk nahana vysoku. tiez neskutocny zazitok, no az takto blizko som nebol :)

Daulagiri

Janka budem sa snažiť.
Alex, ja tiež, teraz už verím aj v toho rysa :-)
Jožo, ja sa tu vytešujem z jedného a ty už štyroch ? Nemám slov, woow ! Báť som sa nebál, nejako som tušil že sa tam už v najbližších hodinách neukáže.
Maťo na prekvapenie som spal celkom dobre, možno od spokojnosti alebo únavy, lebo som z domu vyrážal rovno po nočnej nevyspatý.

Bikemartin

asi nasledovala bezsenná noc, však? Ani nie tak od strachu, ale od vzrušenia ;-)

Jožo Š.

Parádny bonus v tak krásny večer. Ja som mal to šťastie vidieť vlka iba tri krát( 4 kusy ) za 15 rokov. No od toho posledného som bol ešte bližšie ako ty. Teraz neverím ani v medveďa, lebo som žiadneho skoro už dva roky nevidel. Nebál si sa pri zaspávaní že ťa príde znova pozrieť ?

Alexander

gratulujem, to sú ozaj ťažko opísateľné zážitky.Vlk, rys - považujem to za vrchol takýchto zážitkov.

Daulagiri

Jeden z najväčších zážitkov v horách.
Aďo veru som sa dosť zľakol, ale zvládol som to :-)
Zdenči, foťák som mal na krku, ale bol som v takej krkolomnej pozícií a šokovaný že ma to ani nenapadlo. A videl som ho tak 5 sekúnd, málo času.
Meky, ja som si práve myslel že toto je nesplniteľný sen, mýlil som sa :-)

Meky

Gratulujem k zážitku Maťo.Bolo len otázkou času,kedy to príde pri Tvojich túlačkách.

Brigita

ty máš šťastie na takéto stretnutia...!

Aďo.4

Uf...Neviem,či by som si nepustil do gati :-D ..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok