Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ranné lúče nad Budinou

FunTTomas

fúha, tak to už neviem. Dofrčal hore, niečo zhltol, prehodil pár slov s nami a odfrčal zas preč. My sme obedovali.

Osperatus

Ahoj... nie nebol.. Na akom biku? Možno to bol niekto z mojich kamošov

FunTTomas

osperatus: 1. 11. som bol na poludnie s partiou 15 turistov na Jasení a stretli sme jedného jazdca. Nebol si to náhodou ty?

Osperatus

Tak to ma teší že moje fotky robia niekomu radosť :)
Budem toho sem dávať viacej z nášho kraja.. aj tak je toho tu málo

Vladimir50

Gratulujem k dcére. Jasné, treba sa v takomto prípade venovať rodine. Videl som, že jazdíš (aj) na cesťáku. Ak mám možnosť tak mu aj ja dávam prednosť, napríklad tu: picasaweb.google.com/…/TourDe…, ale také objemy ako Ty nezvládam. Ak pôjdem niekedy pojazdiť tam k Vám (do rodného kraja) tak sa možno ozvem. Z Tvojich fotiek mám prehľad ako to tam doma u nás teraz vypadá.

Osperatus

Tento rok sa sezóna pre mňa skončila 11.09 ako sa mi narodila dcéra :) ... minulý rok som nakrútil 11000 km a samozrejme aj v zime :D Stačí sa obliecť

Vladimir50

Jasenie má jednoznačne svoju vlastnú osobitú atmosféru. Pre mňa aj preto, že poskytuje "širokouhlý" pohľad na môj rodný kraj do ktorého sa vraciam stále menej a menej.
Počúvaj Osperatus nie si Ty nejaký mäkký? Zazimovať bicykel už teraz? Však je ešte teplo, práve som sa vrátil z cyklotúry v za Dunajom v Rakúsku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma