Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse puding Čo-Van-Hro-Ma

Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse puding Čo-Van-Hro-Ma

Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Každé dobré jedlo by si zaslúžilo bodku, záver, sladké potešenie. Minule som vám sľúbil, že pripravím recept “dezertu”, vhodného na outdoorové aktivity. Skvelé na ňom je, že v chladných obdobiach vás nielen poteší na jazyku, ale aj pekne zahreje. Hovoríme o pudingu, ktorý určite mnohí z vás už na vandri či pri stane varili. Toto je klasika, nejdem sa tváriť, že som vymyslel nové Créme Brulé. Každopádne, ak pomôžem “receptom” čo len jedinej hladnej a zahriatia hodnej duši, môžem si zapísať dobrý skutok. Poďme na to!

Legil

... a keď sme mali 9 rokov, tak sme si taký puding varili pred vyučovaním na ZDŠ ... to bolo, keď sa do školy ešte chodilo na 2 smeny ... keďže sa nedalo chodiť ďaleko, tak sme si doobeda varili stále nejaké lakocinky

Mirino

A keď do toho primiešate piškóty, tak je to pomali druhá večera.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov