Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pod Jaseňovým vrchem

Daulagiri

A takže opekačky, ale zas ty rada navštevuješ takéto "zvláštne" miesta alebo ako to povedať, takže nič prekvapivé.

Jantaara

jiku, tiež som šla už aj po hrebeni z Lubietovskej Bukoviny. Chlapi na salaši tam boli každý deň, takže z toho zdržania sa až tak netešili :)

daulagiri, veď to mám blízko a neďaleko chodíme na opekačku. No a komu by sa chcelo chodiť furt na rovnaké miesta? :)

Daulagiri

Ááá Janka tak aj toto máš pod palcom ? Ale ten spôsob vzniku je ojedinelý.

Jiku2

muska: Tak to jo. Hledal jsem o tom nejake info po netu a nic moc. Diky za seznameni se s timto ukazem. Jak bylo jiz receno, mělo by to odpovidat:)

jantaara: ja prave sel po hrebenu z Minca, kde jsem spal v nejake salasi, k te jaskyni a pak jsem sesel dolu na louky nad Povraznikem. Jestli cekali chlapi tady, tak je to muselo bavit. Takova fotogenicka krajina, na kterou by se clovek vydrzel divat cely den :)

Jantaara

Tak tvar tomu stromu zodpovedá.

Jiku: Okolie je pekné a aj hrebienok nad jaskyňou. Ja som tam bola na bicykli a nechala som ho na salaši, nech mi ho postrážia. Zamotala som sa tam a chlapi ani domov nemohli ísť, lebo mi bike strážili :-))

Muska

Táto jaskyňa je ojedinelá najmä tým, že vznikla rozkladom a vyvetraním kmeňa stromu z čias sedimentácie vulkanickej horniny. Má len niečo vyše 5 m.

Jiku2

Ja bydlim kousek od hranic, takze to mam na slovenske hory bliz nez na ceske:)Jinak na me to pusobilo, ze to zataci, ale asi to tam i hned konci. Ale stalo to za to. I cesta je cil.

Jantaara

Čechov človek ozaj všade stretne! :-D .... Je to fakt len ďúra, neviem, prečo to jaskyňou nazvali. Bola som dnu, je to krátke, nerozširuje sa to, nezatáča.

Jiku2

jinak do vnitr jsem se nesnazil dostat, tak nevim, jak je dlouha. nekam ale zataci..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok