Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Suchý 1468 m.n.m

Blahola

Cez net sledujeme meteo, Shmu, HZS predpovede a máme šťastie... Tieto dni to hádam žiadne umenie nie je trafiť, no končí sa to.

Rbr69

blahola: nech ten Tvoj kolega nauci dr.Ilka pocasie predpovedat :)

Blahola

Po Vianociach pôjdem asi na Tlstú príp. Kľak v M.F.

Psyloo

-> blahola, prosim Ta daj nabuduce vediet kedy a v akej oblasti budete sa s kolegou pohybovat;-) aspon budem mat vtedy zaruku, ze tam bude dobre pocko;-))

Blahola

Nekecám, od júna somnou chodí ( dostal vírus horus ) a vždy je pekne. Na Rakytove v júni bola búrka každý deň, my sme prišli domov suchý a deň po nás zmokli do nitky atď...

Psyloo

-blahola, a mozes mi pozicat kolegu na treky?;-) lebo ja mam vacsinou smolu co sa tyka pocasia.

Inak skoro neuveritelne, ked pozeram na fotku a spomnim si minuly vikend....

Blahola

Mám kolegu, keď idem sním ešte škaredo nebolo.

Daulagiri

Veru včera bolo nádherne na horách.
Funttomas a blahola, tak to vy ste boli tí ľudia čo som ich videl na tých kopcoch, pozeral som na vás z VF hrebeňovky Zvolen - Malý Zvolen :-)

Blahola

Keď som videl na webcam ako je krásne na horách nevydržal som...Funttomas hore na Suchom sa dalo vydržať celkom naľahko a na Chate na Kl. Magure teplomer od juhu ukazoval o 9:30 33°C! Pôvodne som myslel, že si dám teplý čaj, ale aj pivko sa nakoniec zmestilo.

Jano

Kua, kde berieto toľko času, že môžete stále behať po kopcoch? A prečo ja nemôžem? :-)

Funttomas

Blahola:
za týždeň to tam vyzerá úplne inak. Už nie je súvislá snehová pokrývka ani hrubá námraza na stromoch. Po serpentínach ani stopy nebolo… Verím tomu, že tam musela byť poriadna praženica (typický južný svah), lebo som dnes pozeral aj na Suchý z Krížnej vo VF, kde sme nikoho celý deň nestretli. A ani nám sa nechcelo dolu do mestskej sychravosti a mrazu. Krásny deň.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma