Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turistické topánky Hanwag Nazcat GTX

Sona

Ja mam Hanwagy Foresty kupovane este za slovenske koruny, z toho boli intenzivne vyuzivane asi 7 rokov, kvoli materskym dovolenkam, inak obcasne, a zatial nebolo treba s nimi robit nic okrem impregnacie.

Peter61

Olga, kazdy rok vysolim aspon raz 54 € za vymenu podrazky. Tohto roku to bolo aj na starsich Garmontov, ked som do malej dierky v (medzi)podrazke na pate strcil 15 cm sondu.

Olmeba

Vysolit tolko penazi za boty, ktore sa do dvoch rokov rozpadnu, no slava... Ked si predstavim moje pat rocne Grisporty, ktore stale zvladaju turistiku a aj mestske prostredie, tak som za ne vdacna! A to ma stali 70 Euro!!! :))

Wapet

Haha, mne sa na 4 ročných občasne používaných Hanwagoch odlepili v priebehu dvoch dní obidve podrážky (akurát v strede rokliny v Slovenskom raji), takže Hanwagy už asi nie.

Possum

Lubo, sorry, toto je (nazatial) posledny hejtersky prispevok, ale nemozem si pomoct.

Mamina spoluturistka Brona z TK Vinohrady po necelych dvoch rokoch prave zahodila Hanwagy, slubujuc, ze uz si od nich nic nekupi. Odondiala sa jej ta plastova spica tak isto ako mne. Reklamovat sa to neda, bo topanky pouzivala.

Howgh.

Possum

ATOMKO: Jj - 'Topanky ste pouzivali, co cakate?'

Moje najoblubenejsie: 'Topanky neboli pouzivane v sulade s ucelom, na ktory su urcene'

Uprimnu sustrast :(

Possum

LUBO: Ja vsetko nicim. Priznavam.

Ale Hanwagy (a este jedny Mamuty) nebola moja vina. Som o tom uprimne presvedceny.

Leda ze by nieco nehralo :)

Lubo

Rc1: Dobre opravuje poskodene topanky Restday. Su to Moravaci, ktori dobre robia najma vymeny podrazok ale vedia opravit aj ine vady. Posielanie topanok je vsak trochu opruz a predrazuje samotny ukon, takze komu sa nechce to takto riesit, odporucam YakRysy predajnu, ktora vie sprostredkovat pozarucne opravy outdoor vybavy a plati to aj o obuvi. Urcite by som nedaval opravovat takuto obuv v tych obuvnickych stankoch pri hypermarketoch.

Rc1

lubo poznas nejakeho overeneho obuvnika trebars aj niekde v ba ktory vie opravit sitie boty tak aby neposkodil topanku zvnutra? a samozrejme aby cena opravy nepresiahla cenu novych bot

Lubo

Ak je to ako vravis, nebol si dostatocne dosledny pri reklamacii a nechal si sa odbyt. Druha vec je, ze zimne pouzitie v meste (kde sa vela soli) je asi ten najvacsi zahul pre turisticke topanky. Skoda, ze si to dal presit beznemu obuvnikovi, lebo oprava GTX obuvi mozna je, len nie kazdy to vie.

Possum: ty musis mat bud na vybavu tak sakra smolu, alebo si uplny destruktor alebo tu nieco nehra :-).

Atomko

POSSUM: lebo to nebola vyrobna vada ale som si to sposobil pouzivanim, co je smutne nakolko som ich nosil v podstate len par mesiacov cez zimu kym sa sitie zacalo parat. ani nechcem vediet co by sa s nimi stalo keby som sa v nich vybral na turistiku :) ale mozno som v tomto mal len smolu na zly kus

Possum

ATOMKO: Moja skusenost je taka ista. Ani nie po roku sa zacala odlepovat ta umelohmotna vec na spicke. Do roka boli topanky nepouzivatelne (akurat tak na rylovanie v zahrade).

Preco Ti neuznali reklamaciu?

Adina

Stano využívam túto možnosť...mailik, ktorý som ti písala sa mi vracia naspäť. Môžeš mi prosím ťa napísať funkčnú adresu ? Dík.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum