Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: 100km

Diskusná téma K fotke: 100km

Prvá výhľadovka z MF Kľaku: Veľký Choč, kompletné Západné Tatry a Kriváň. Presne pred neho sa postavil veľkofatranský Kľak, o 40 metrov vyšší "braček" toho malofatranského. Lúka dole, to sú Skalky (1190m), kadiaľ vedie hrebeňovka Lúčanskej MF. Do konca týždňa vraj počasie vydrží, neprepaste takéto pohľady!

MatusM

Aduska, Katovu skalu nepoznam, ale rad si o nej precitam!

Adushka

Blahola: Veru, je vidiet aj Katovu skalu.. ak sa casovo zadari, tak o nej nieco napisem..

MatusM

Uz som tu:)
Ano, tie vyhlady boli ojedinele, podciarknute zasnezenymi vrcholkami a nizkou hmlou v kotlinach a udoliach. V lete to zdaleka tak nie je vykreslene.
Klak je z Fackovskeho preslapany hadam vzdy, pre miestnych turistov je to najkratsia cesta do hor.

Misob

Psyloo, bol som na Klaku vcera (27.12.) - od Fackovskeho sedla je to riadne preslapane, chodia tam zastupy... Ja som siel po modrej cez Fackov (z Domanize), ludia ziadni, ale chodnik celkom OK. Schadzal som po hrebeni do Vricanskeho sedla (chodnik celkom fajn), odtial do Rajeckej Lesnej a Domanize, pod 900 m je to uz bez snehu.

Jano
Kuáááá, neštvite ma! Prečo nesedíte v práci ako ja a namiesto toho chodíte na takéto božské výhľadové túry? Kde je na tomto svete spravodlivosť?

-)

JarinoM

rbr69, presne to aj mňa napadlo. V lete som bol na Kľaku a žiadne Tatry som nevidel. Pekné foto.

Daulagiri

Veru výhľady sú teraz rozprávkové. V poslednom týždni som aj ja viac na horách ako doma. Pred týždňom som bol na Zvolene, dnes som si podobný výhľad vychutnával zo Sitna a zajtra ma čaká Vtáčnik. Keď sa cez víkend zastavím pridám aj ja nejaké foto.
Inak nádherná panoráma, Slovensko je naozaj v týchto dňoch "malé".

Psyloo

Matus, ako si isiel na Klak? od Fackovskeho sedla? hadam ze pri takomto pocasiu je to tam preslapane? ci sa mylim? tak sa pytam, lebo v zime som este na Klaku MF nebola...
ps. pekna panorama.

Blahola

Ak sa nemýlim, vidím na tejto foto aj Katovu skalu.

Mario Duchon

Super! Takéto výhľadovky mám rád, predpokladám ,že si to robil ako panorámu so zoomom 10x. Mne sa ešte viac páčili výhľady z Kľaku, keď bolo všetko úplne zasnežené ,jasno a v noci mrzlo okolo - 15. Bol som tam v takom počasí jeden krát - vlasne doteraz jediný krát v zime a bola to paráda.

Rbr69

Ake je to Slovensko male, len sa napriahnut a hodit kamen az do Tatier, paradne 1

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma