Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zvončeky

Diskusná téma K fotke: Zvončeky

Neviem, či pri fotení ma tieto zvončeky zaujali viac, ako som ja zaujal okoloidúcich, keď som tam ležal na miestami dosť ostrých kameňoch. Možno aj práve preto patrí táto fotografia medzi moje najobľúbenejšie. (Mengusovská dolina)

Romozo

jonathan.sk: možno keby som urobil menší výrez (štvorec alebo obdĺžnik), tak by to tým zvončekom pomohlo, ale chcel som tam mať aspoň náznak Mengusovských štítov v pozadí, aby to malo takú vysokohorskú atmosféru.

Axel

adushka: v takychto situaciach niet nad fotak s vyklopnym displejom ;-)

Adushka

No tvojim opisom ako si to fotil, mi pripominas mna, tiez sa niekedy zvalim aj tam, kde to nie je uz normalne a fotim vsetky mozne kvietky :) pekne foto

Jonathan.sk

...clonové číslo je podľa mňa v poriadku ,ja by som to orezal na štvorec.

Romozo

Asi som tam dal príliš nízke clonové číslo, preto je to pozadie také aké je. Nebol som si istý, či pri vyššom čísle nebude všetko ostré, a tie zvončeky potom až tak nevyniknú. Aj tak vďaka za pripomienky!

Axel

Suhlas s Rikitanom, to pozadie taha oci a upriamuje pozornost, ale aj tak som dal 1 kvoli atmosfere.

MatusM

Tak tá je ozaj dobrá. Pozadie dosť tahá oči, to je škoda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma