Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Lúka nad Veľkým Borovým

Diskusná téma K fotke: Lúka nad Veľkým Borovým

Nielen Prosiecka a Kvačianska dolina majú svoje čaro, ale aj lúka, ktorá sa medzi nimi nachádza na severnej strane, nad obcou Veľké Borové. Stačí mať šťastie na dobré počasie. Tu bolo to počasie až veľmi dobré, lebo väčšia časť Prosieckej doliny mala vyschnuté koryto potoka, takže brodenie v potoku, ako upozorňovali niektoré publikácie, nehrozilo.

Blahola

Ticho, ovečky a krásna krajina, voňavý vzduch to všetko mi pripomína tento záber.

Psyloo

->Romozo, vdaka za tu fotku, na tu luku na Svorade mam len tie najkrajsie spomienky. Prvy krat som sa na nu dostala skoro podvecer, pri zapade slnka a tak ma vtedy ocarila ze dodnes stale po nej tuzim;-) Pohlad aky Svorad poskytuje smerom na Zapadne Tatry je asi jeden z najkrajsich.

ps. Na Tvojom zabere zprava vykuka kusocek Choca.

PvanHaady

Oblast Svoradu mi trochu připomíná "divoký západ". Už jen ty stáda bizonů...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky