Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällräven Abisko Trekking Tights – legíny na turistiku

Diskusná téma K článku: Fjällräven Abisko Trekking Tights – legíny na turistiku

Na túry obvykle nosím klasické turistické nohavice, menej často legíny, v tých si skôr chodím zabehať. Minulý rok som sa dostala ku kombinácii oboch typov týchto nohavíc, technickým turistickým legínam Abisko Trekking Tights od značky Fjällräven. Nosila som ich v rôznych teplotách a v rôznych terénoch, ak vás zaujímajú skúsenosti a na čo takýto odev použiť, čítajte ďalej.

Peter61

ad :
"Na spodnom okraji pásu je úzke pútko z čiernej látky, za ktoré sa dajú zastrčiť slnečné okuliare"...
Okuliare sú dosť krehké na to aby som ich nosil kdesi okolo pásu. Plus bederný pás z ruksaku. No neviem, ženy sú možno šikovnejšie, ale do školního rozhlasu bych to raději nedával.

Phalike

Akože akceptujem cenovú reláciu u tejto značky, pôvod, vývoj kvalita a pod., ale tá suma za legíny mi príde ako niečo abnormálne, už len z toho titulu, ked porovnám napr. 45litrový batoh Abisko Friluft za 199 Eur s "obyčajnými" legínami za 169 Eur, tak mi príde ten objem práce resp. rozmanitosť materiálov, strihov, spojov a pod. ako niečo v čom nemôže byť rozdiel 30 Eur. Ale tak možno tomu iba nerozumiem a vôbec sa nemám čo zaoberať cenou za dámske elasťáky :)

Sona

Uvidime, kolko rokov mi vydrzia :) ja sa spolieham, ze zo desat :)

TomXX

Ja už tieto ceny radšej ani neriešim. Zrejme dobre platia za reklamu. Ja keď som robil testovačky motoriek, od istého času mi Honda nedala na test ani skrutku - asi si domyslíte prečo. U mňa je tá cena neakceptovateľná a príde mi to ako "posh" módne značky napr. Balenciaga s hnusnými teniskami za 750€. Ale zadarmo (barter) to môže byť celkom fajn. Fjallraven, nie Balenciaga.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum