Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ferrata na Prednom Solisku zrejme nebude

Fangorn

Ten pán Majko, to je tiež nejaký vlastník Tatier alebo ako to funguje? Majko si postaví hlavu a v Tatrách sa nepohne ani ihlička na kosodrevine či čo?

Iwanna

Obavam sa Fangorn, ze v Tatrach je to komplikovanejsie. Mnohe naznacili nedavno Reporteri RTVS v relacii k tej vystavbe na Strbskom plese medzi zel.st. a niekdajsim hotelom Banik (Sorea).

Blue

Urcite aj TANAP (majko) ma nejake argumenty. Ake su? Inac neverim ze by minister terajsi ci minuly nemal paky na zlomyselneho jednotlivca v podriadenej organizacii.
Priecne sedlo je riadny nezmysel. Skor by pomohlo spristupnit existujucu feratu vsetkym + dovybavit napr pod lomnicakom. Tam by sa to mozno aj vplyvnym lanovkarom zapacilo.

Lukass11

Je to veľká škoda, že stopli ferratu na Solisko. Tatry sú plné a ešte len budú. Nové chodníky sú sprístupnené není a ludia sa budú tlačiť na kopcoch. Možno by to chcelo viac tlačit, vyvolat diskusiu a samozrejme zapojit media. Jeden človek nemôže rozhodovať o tatrach. Na Slovensku sú tisíce turistov. Od začiatočníkov až po borcov. Prajem silu a odvahu stale bojovat za ferraty v Tatrách.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum