Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mozog Tatier

Diskusná téma K fotke: Mozog Tatier

Sivý vrch z masívu vrchu Mních. Z tohto smeru (od juhu) pripomína svojimi zbrázdenými vápencovými bralami i farbou vrcholu ľudský mozog. Ktovie, možno je to hlava Tatura, patróna Tatier. Taktiež jeho južné bralá ukrývajú dve kamenné tváre spiaceho obra hôr, ktorý stráži začiatok tatranského hrebeňa a ochraňuje prírodu Tatier.

Hombre

Úplnou náhodou som natrafil na Hiking.sk a s prekvapením zistujem , že na tejto adrese je spústa kvalitných fotografií .Nielen výberom záberu , ale aj technicky . A táto fotografia rozhodne k tým vydareným patrí .

Funttomas

Ďakujem všetkým za námahu klávesnicou a myškou.

MatusM

Krasny moment a vystizny, napadity popis:)

Klf

jaj, na Cervenci som stravil jednu noc minule leto a pred koncom roka som tam bol zase a vzdy velmi prijemna atmosfera. doporucujem!!

Funttomas

blahola: no čo narobíš, keď som podplatený za sústavnú propagáciu tohto kraja na hikingu…:-D Honorár je vyplácaný v naturáliách v podobe pobytu na chate. Ale teraz vážne. Presne o to mi ide, aby som vás tam ako milovníkov prírody dostal. Najbližšie som tam 2. februárový víkend.

Blahola

Tomáš písal si, že tento kút je tvoja srdcovka aj preto, že nie je komerčný ako centrálne Tatry. Ak nás budeš kŕmiť takýmito parádami tak to dlho nevydrží. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Červený kameň Tiež sme si v minulosti prešli tieto bralá, ale do hradu Lednica sme sa nedostali, bol zamknutý úplne, ani nádvorie sme nemali možnosť vidieť. Snáď nabudúce. In …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Najkrajšia Maťo veru je to užasné miesto. Žasol som už v zime, keď mala tiež skvelú atmosféru, akurát by to vtedy chcelo viac snehu. Takto začiatkom leta nemala chybu. Spo …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma