Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nespracované útulne

Diskusná téma Nespracované útulne

informácie o útulniach, ktoré zatiaľ na Hikingu nemáme a podnety na ich spracovanie.

Samkoh

Hneď prvý: prístrešok pod hanesovou pár metrov od rázcestia na SNP-čke smerom na Stratenú veľký altánok, videl som tam minulé leto prenocovať asi 5 SNP-čkarov. Nedá sa minúť a prinajhoršom pri rázcestí modrá x žltá je chatová osada. Na žltej je aj voda.

PaliT

Dúfam, že sa pri vylepšovaní mapy bude myslieť na to, aby si užívateľ mohol zapnúť vrstvu všetkých relevantných GPS bodov, lebo v databáze je viac útulní. Dnes mapa zobrazuje len také objekty, ku ktorým existuje článok, ale v GPS databáze ich je viac. Nejaké som tam už vkladal, napr. senník nad chatou Galmus alebo zrub pod hrebeňom vrchu Kloptaň a pod.

V.v.l.a.a.d.o.o

Senník neďaleko horárne pod Kostolným vrchom v Považskom Inovci s prístupným podkrovím. Od horárne kúsok po neznačenej lesnej ceste na západ.

Prístrešok v lokalite Trnovište v Považskom Inovci, v blízkosti studnička Sviniarka.

Prístrešok pri bunkroch na zelenej nad Poriadím v Bielych Karpatoch.

Tieto nebudem spracovávať do článkov.

Prístrešok na Jurášovej lúke v Bielych Karpatoch - odoslaný článok

Prístrešok pri rázcestí Prídolie na zelenej nad Poriadím v Bielych Karpatoch - odoslaný článok

PaliT

Predpokladám, že reč je o prístrešku v lokalite Trhovište nad hradiskom Bojná.

Výhodou je blízka studnička.

V.v.l.a.a.d.o.o

Áno, ja som v mapách našiel názov ako som napísal. Spali sme tam túto noc počas silnej búrky, pouzili sme veľkú plachtu 4×5 m. Keďže konštrukcia nie je v strede delená, je možné jednoducho celý priestor prekryť.

Samkoh

Dnes som objavil čiastočne použiteľný prístrešok na vrchole Baní v Skorušinských vrchoch(križovatka modrej z Podbielu na Kopec so žltou z Oravského Bieleho potoka). Smerom ku chodníku je otvorený, je tam stôl, lavice a ohnisko, na drevenej podlahe alebo laviciach sa dá prespať. Len najmä smerom do Podbielu pozor na značky!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma