Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čarovná polonina pod Čelom

Diskusná téma K fotke: Čarovná polonina pod Čelom

Ďalší deň mojej hrebeňovky som najprv šliapal lesmi, ale keď som z neho po prvýkrát vyšiel zostal som skutočne očarený. Nádherná poloninská lúka pod vrchom Čelo vzadu bola predzvesťou toho že sa práve tu začínal najkrajší úsek hrebeňa. Keďže som trochu klesol tak aj zelenkavých farieb pribudlo a s modručkou oblohou to nemalo chybu.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Nuž Tóno to muselo byť fakt nepríjemné také čosi, časy sa našťastie zmenili. Ale pohraničiari tu stále sú a preháňajú sa na štvorkolkách. Pri mne zastali slovenský keď som si čítal náučné tabuľky pri vstupe do Stužice od Sedlice, všetko bolo v poriadku. A keď som večer sedel na Kamennej lúke, prechádzali okolo asi dvaja poľský, ale len sa na mňa kukli a frčali ďalej.

Janabilesova

Nás do sedla pod Ďurkovcom tiež pár rokov dozadu sprevádzali pohraničiari... Bolo to nezvyčajné, ale pre túto lokalitu v tých časoch asi normál. Prebehlo to v poriadku... bez žiadnych negatívnych zážitkov...

Tono

No, pisal sa rok 1997 a prave na tejto luke ma nahanal polsky pohraniciar a tak ma s prepacenim zj....al, ze som si bol nabrat vodu dole z potoka, ze som mal fakt pokazeny zvysok celej tury... Nastastie sa pristup polskych pohraniciar o tri roky neskor zmiernil a uz neboli taky k....ti. Nastastie, casy sa menia!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma