Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ďurkovec a Riaba skala z Runiny

Diskusná téma K článku: Ďurkovec a Riaba skala z Runiny

Babie leto s hrejivým slnečným počasím je tu, tak si ho patrične užívam na chodníkoch v nádhernej slovenskej prírode. Čaro a farebnosť jesennej scenérie umocňuje všetko, čo nám turistika na jeseň môže plným priehrštím poskytnúť. Výhľady do diaľav a dolín. Krasu a farebnosť stromov a všetko, čo sa v prírode nachádza. Posledné lúčne kvietky na okrajoch lesných cestičiek a lúk, opadané lístie, ktorým sa kráča ako po mäkkej lúke a sprevádza naše kroky za jemného šušťania, kráčajúc v ústrety zážitkom dňa.

Martin knor

Aj Runinu s okolim mam tento rok v plane. Volakedy davno som to presiel po hranici, ale tad by som sa tam potulal dokladnejsie.

Daulagiri

V týchto horách som bol práve minulý rok 2021 na jar po prvýkrát, šiel som hrebeň z Kremenca do Ruského sedla. Je to fakt nádherný kraj, Riaba skala a Ďurkovec patrili k top miestam.
Pre mňa to bola najlepšia túra roka. Láka ma tu práve jeseň, snáď nabudúce.

Tomka

Mám pekné spomienky na túto trasu. My sme tam boli v júni a vtedy je okolie Ďurkovca a Runiny rajská záhradka.

Pekm

My sme to minuly rok dali z ubly az po duklu za 5 dni a okolo Riabej skaly sme mali akurat dazdivy den takze som rad, ze si mozem pozriet aj ako by mohli vyzerat vyhlady. My sme videli len hmlu a vsetko mokre :-) Ale aj tak to bolo skvele a ten kraj je nedotknuty a velmi pekny. Ten druhy den co sme tadeto isli (zaciatok Nova Sedlica - koniec Ruske sedlo) tak sme nevideli ani jedneho cloveka. Neviem ci to bolo dazdom alebo malou navstevnostou tychto hor ale celkovo za 5 dni sme stretli tak do 10 turistov aj z toho 5 pri balnici :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum