Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jeseň v doline Smolníckeho potoka

Daulagiri

Mal si šťastie s tým dáždnikom, lebo ja ho do hôr nenosím. Keby som si zabudol bundu do dažďa, dosť by ma to asi vyplašilo :-)
Jaskyňu som mal dlho vyhliadnutú a teraz do seba nejak zapadli okolnosti, bol to parádny zážitok, odporúčam.

Matobee

Východ nebol až taký tragický, ale tiež dosť pršalo. Sranda bola, že som si zabudol vetrovku proti dažďu. Mal som iba dáždnik. Zistil som to už vo vlaku, ale reku nejak to už dám.
V tej jaskyni som ešte nebol, aj keď ma to často lákalo, keď som išiel okolo, aspoň prísť k nej. S tou stekajúcou vodou to muselo byť skvelé.

Daulagiri

Nám pršalo celú cestu autom na Trangošku aj na ceste späť. Aj pri výstupe a zostupe k/od jaskyni. Preto píšem že bolo hnusne, ale možno na východe to bolo o čosi lepšie.
Ale ja som náročný čo sa počasia týka hahaha :o) No samozrejme dážď má tiež svoju atmošku. V jaskyni bolo úžasne, tieklo kopec vody po stenách, zvýraznilo to celkový zážitok.

Matobee

Zabudol som dodať, že super, že ste aj vy vyrazili do jaskyne. Čo je ako píšeš, skvelý nápad. V NT muselo byť v ten deň veru hnusne.

Matobee

Bol to veru drsnejší deň, ale zas na východe o čosi menej. Ja som ani neplánoval vyraziť. Ale v piatok večer vysvitlo, že mám voľný víkend. Vymetať komín, píliť drevo sa nedalo tak reku čo?
Vyrazil som tým neefektívnym vlakom na východ. Kým dopršalo posedel som pri pive v Mníšskej krčme. Na Trohánke som zažil kontroverzného spolunoclažníka, ale o tom niekedy osobne. Hehe.
Ale táto dolinka bola veľmi pekná. Vyššie už len hmla a tajomno. Druhý deň to už bola iná káva.

Daulagiri

Človeče, klobúk dole pred tebou Maťo. Tento deň bol totiž fakt hnus, pršalo prakticky celý deň. Bol som s bratom v jaskyni mŕtvych netopierov v NT kde nám dážď nevadil, ale turistike v takýchto podmienkach sa vyhýbam pokiaľ sa dá.
Keby ma také počasie chytilo na viacdňovke tak to nejak prežijem, ale aby som šiel cielene do tohto na krátkej trase, to radšej sedím doma ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok