Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ohnivý záver večera

Diskusná téma K fotke: Ohnivý záver večera

Po nečakane krásnom západe slnka na vrchole Ondrejiska počas ktorého som slušne vymrzol som zbalil foťák a chystal sa na odchod. Lenže odrazu sa obloha na horizonte odela do priam neuveriteľných ohnivých farieb a ja som nevedel zavrieť ústa. Takýto záver večera som v horách už dávno nezažil. Farby vynikli o to viac, keďže krajina pod hôľnym Trsteníkom bola pokrytá silnou striebornou námrazou.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Veru tento večer bol nečakane silným zážitkom do posledných sekúnd.

Pafi

Ci pána, tak toto je zážitoček na celý život! Paráda!

Matobee

Príjemné, ale spomínam si najmä na foto z tejto túry spred roka a zlato-strieborno-medený večer čo si tu zažil. To bola neuveriteľná nádhera. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok