Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ľubova útulňa na Chotári

Janabilesova

Neviem poskytnut informacie, tento rok sme boli v inej časti Zázrivej. Odporúčam, kontaktovať majiteľa. Ak by boli nejaké nové informácie, prosím napísať do diskusie.

SimonaK

Nevie sa, ako to vyzera v sucasnosti na utulni? Rada by som tam sla prespat, no nevidim nejake nove prispevky ohladom chaty. Ci najlepsie bude sa obratit priamo na majitela? Diky

Ade.e

Normalne som prekvapeny a nechce sa mi verit, ze by niekto ako sukromnik, poskytol priestor na spanie pre turistov len tak. O to viac, ze sa nachadza na strategickom mieste pri tulackach po lazoch a zaroven nie daleko od hrebena, kde takyto oficialny priestor neexistuje, takze urcite kazdemu velmi bodne a na 200perc. to aj ja vyuzijem a rozhodnie nie raz.

Ostava len dufat, ze majitel, sa napriek spomenutej kradezi, (co je take typicke slovenske a zaroven smutne) a zrejme aj dalsim a rovnako asi aj moznym vandalskym cinom, nerozhoodne utulu uzavriet, preto verim v jeho trpezlivost. Samozrejme, dufam najma v to, ze utulna neprivabi zlych navstevnikov.

Zaroven musim dodat, co aj Mato Baniari, ze vyzera to byt ako krasna utulna v krasnom prostredi, kde to bude super zazitok stravit vecer a noc. Uz teraz sa tesim.

PS: Dakujem autorke za info o clanku a najma p. majitelovi za jeho dobromily skutok pre turistoch, spacialne viacdnovkarov.

Daulagiri

Už len na pohľad krásna stavba a že je možné v nej prespať je ako bonus. Vďaka za tip.
Je to už skoro 11 rokov čo som prechádzal neďaleko po hrebeňovej modrej, ale chcel by som sa v tomto kraji ešte potúlať, tak možno túto útulničku využijem.

Matobee

Janka ďakujem tebe za podelenie sa a tiež ľudomilnému majiteľovi za túto krásnu stavbičku pre všetkých. Prajem jej dlhý život v plnom "zdraví".

Mám ešte nejaké turistrické resty ma pomedzí Terchovského a Zázrivského chotára, tak je dosť možné, že sa tu v najbližšich rokoch vyskytnem. Už teraz sa teším. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum