Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel Koprovnica v osade Koprovnica

Diskusná téma K článku: Hotel Koprovnica v osade Koprovnica

Počas môjho letného vandra po Krupinskej planine som sa dostal do osady Koprovnica. Leží v Brezovskej doline, asi 3 km severne od Dolných Strhár. Podľa nej bolo pomenované tunajšie rekreačné stredisko, ktoré pôvodne slúžilo zamestnancom Bane Dolina. To však prešlo transformáciou a z podnikového zariadenia sa stal jednohviezdičkový hotel slúžiaci verejnosti.

Iwanna

Popri nakladoch na vykurovanie mohol pri cenotvorbe zohrat ulohu aj ten faktor, ze pocas skolskych prazdnin mozu mat "cielovku" skor chudobnejsie rodiny z tohto beztak dost chudobneho regionu. Kym do konca juna a aj od zaciatku septembra tam zrejme chodia len ti, kto tam vyslovene chcu prist, a su to nizsie pocty klienov ako cez skolske prazdniny, tak proste do cenotvorby siel vyssi kryci prispevok na pokrytie miezd zamestnancov.

Peter61

Svaťo :-)
ja som tiž perši raz patrel jak bager na tvardu hľinu. Potom mi došlo, že toto nie sú Tatry, kde sa kúri 11 mesiacov. A mail nachstaný Tónovi som vymazal.

Tono

Ahoj, je to jednoduché, mimo sezónu sa musí kúriť, cez leto nie. Preto tá cena.

Svatopluk Štěpánek

Ahoj Boro, pred rokmi som šiel z V. Krtíša do Pravice a po ceste som minul aj Koprovnicu.
Mali tam dobrú Kofolu a celé se mne to vtedy videlo troška "retro". Som rád, že sú ešte v prevádzke. Myslím, že píšeš cenu v sezóne 15.-, mimo sezónu 20,-, čo sa mi nejako nepozdáva ( ak neblbnem ).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum