Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skorojarný Krivín

Matobee

Myslel som na teba pri pohľade na Orovnicu aj na neďaleko bývajúceho Maťa Baniariho, že by bola sranda, ak by som vás stretol. :-)
Veru západ tu musí byť krásny, napadlo ma to. A tiež som si to tu predstavil v zasneženej bielej ako milovník zimy. Určite sa sem ešte vyberiem, lebo je to krásne miesto.

Díky aj za tip na jaskyňu a legendu. :-)

Pavel Forgáč

26.3. som sa tiež motal v tejto oblasti. Niekde sme sa asi obišli :).

Najkrajší je na tomto mieste západ slnka. Inak uprostred skaly je aj jaskyňa len sa k nej zle ide. Voľakedy v nej žil zbojník Zlejko. Podľa neho sa aj volá Zlejkova diera.

Matobee

Chlapci vyrazte, budete nadšení rovnako ako ja. Síce som nemal najlepšie podmienky ani čo sa týka počasia ani výzoru prírody (marec) ale taktiež som neodolal uverejniť tento záber napriek tomu, že ich tu už pár je. V krajšom počasí a lákavejšom výzore prírody (máj, október alebo v snehu) to musí byť báječne. A ďakujem. :-)

Ade.e

Aj mna tento vyhlad fascinuje a dlhsie tadial planujem ist.

Daulagiri

Tento najjuhozápadnejší výbežok ŠV ma dlho láka, potrebujem si ho niekedy tiež doplniť do zbierky. Zaujímavý výhľad Maťo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma