Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Májovým hrebeňom Bukovských vrchov I.

Diskusná téma K článku: Májovým hrebeňom Bukovských vrchov I.

Bukovské vrchy, alebo Poloniny, sú stále ešte tajomné pohorie na absolútnom východe Slovenska na hranici s Ukrajinou a Poľskom. Jeho návšteva bola pre mňa dlhé roky veľkým snom, lenže určitou prekážkou bola doprava. Pre mňa, Stredoslováka, len cesta sem trvá pol dňa. Keďže pôjde o ojedinelú túru, aj počasie by som tu chcel mať ako-tak priaznivé, čo v mojom voľne nie je štandardná vec. Výzvam som sa nakoniec rozhodol čeliť v roku 2021.

Martin knor , 1 reakcia

Tieto useky som siel ako student pred 35-40 rokmi. Vtedy po horach vela ludi nechodilo a na trojhranicnom bode som bol sam. Mozno aj preto, ze som nespal v Novej Sedlici, ale na hrebienku na kraji Stuzickej rezervacie. Vtedy tu ziaden NP nebol a spanie tam bolo legalne.

Daulagiri

Túlať sa týmito horami pred toľkými desiatkami rokov muselo byť zaujímavé, neviem si ti predstaviť. Muselo to tam byť ešte divokejšie. V dobrom závidím Martin.

Daulagiri

Nuž ktovie teda kde sa ten príspevok vyparil.
Ale zachytil som že ten koment bol od teba Maťo. Len som mal takú pauzu od odpisovania, ale že to takto zmeškám ma nenapadlo haha... Vďaka, na tej výprave mi vyšlo v podstate všetko podľa predstáv. Neviem sa dočkať kedy sa tam vydám opäť.

Daulagiri , 2

Zaujímavé že mi ukazuje že v diskusií k tomuto článku sa nachádzajú dva príspevky, ale po kliknutí na ňu vidím len jeden. Ten druhý zrejme kdesi zmizol alebo...

Gusto vďaka, na tie hory v Poľsku a na Ukrajine som sa nevedel vynadívať, boli nádherné a dobre sa aj fotili. Počasie som veru trafil. Pre mňa pocitovo jedna z najkrajších túr vôbec.

Matobee

Veru Maťo bol tam môj koment ale už nie je. Lubo a Hiking.sk vrchnosť sa na to bude musieť pozrieť. Lebo aj z môjho včerajšieho článku o Strážovských zmizol Borov koment.

Tak ešte raz ale už len v skratke, že ti to super vyšlo a nádherné fotky z nám vzdialeného pohoria. :-)

Lubo

Matobee, pozrieme sa na to. Tu sme nic nemazali.

V Strazovskych bol nevkusny vtip o zenach, na ktory nam prislo hlasenie a zvazili sme ho radsej zmazat, lebo to bolo nedostojne.

Gusto

Fotky č.6,23,24 sú úžasné. Teší ma, že ti tak vyšlo počasie, ked si sa už vybral až na Ďaleký východ.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum