Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Májovým hrebeňom Bukovských vrchov II.

Diskusná téma K článku: Májovým hrebeňom Bukovských vrchov II.

Úvodná časť môjho putovania NP Poloniny bola takpovediac zoznamovacia. Vychutnával som si atmosféru najvýchodnejšej dediny na Slovensku, užíval si tajomný a najväčší prales. Sklamalo ma trošku preplnené trojmedzie Kremenec. Plnými dúškami som nasával ďaleké výhľady z úchvatnej Veľkej Rawky. A nakoniec bol celkový zážitok doplnený o večernú samotu na hrebeni Kamennej lúky a Čierťaže.

Martin knor , 1 reakcia

Tuto cast poznam lepsie, posledne roky som sem zopar krat zavital. Vlani som siel o 9:00 okolo utulne na hrebeni, v ktorej si spal. Akurat vstavali traja Slovaci a jeden Poliak.

Mne toto pohorie nepride prilis opustene. Vsade po lesoch su natahane nove zvaznice a v Ruskom je tolko chat, ze clovek rozmysla, aky malo vyznam vysidlit povodnu obec. Ten zaverecny usek "nudnym lesom" byva lemovany neskutocnymi zaplavami vstavacovcov.

Daulagiri

Je tam ozaj krásne, ale ľudí som tam čakal viac. No bol som milo prekvapený z toho nízkeho počtu, aspoň som si to viac vychutnal. Svoje zrejme spravilo že som tam bol v týždni a vlastne ešte pred hlavnou sezónou.

Keď som sa rozhliadal po lesoch, tak jednoznačne tie na SK strane boli zachovalé viacmenej len vo vrcholových častiach. Kdežto na Ukrajine a v Poľsku boli nepoškodené a celistvé až do údolí. Zvážnice som videl len na našej strane. A tiež som bol prekvapený z toho množstva chát v Ruskom a uvažoval či to nemá vplyv na vodárenskú nádrž.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum