Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Západné Tatry - Otrhance, Klin, kamzíky a medveď

Daulagiri

Už to bude 11 rokov od mojej pamätnej túry týmto úžasným hrebeňom a dodnes si spomínam na viacero momentov z nej. Už dlho si chcem návštevu týchto končín zopakovať, odvtedy som tu totiž nebol.
Vďaka za pripomenutie Tomáš a pohľad iného turistu na pre mňa výnimočné končiny. Tiež si si užil svoje. K medveďovi gratulujem.

Martin knor

Su aj narocnejsie podmienky ako kosodrevina. Take sipkovo-trnkove kriaciny, ked clovek ide chodnikom od diviakov ktory sa z nicoho nic strati, ci repkove pole, si vychutna iba fajnsmeker :-).

Na tomto hrebeni som zazil najblaznivejsi vylet, ked sme sa nan ako studenti vybrali v zime. Samozrejme, bez akychkolvek skusenosti a vybavy. Ale aspon mam na co spominat.

Sona

Veru, my sme to išli opačne a zostup z Otrhancov na rázcestie Jamníckej a Račkovej doliny bol hrozný, kamarátke tam ruplo koleno. Inak ale krásna túra.

FunTTomas

jednoznačne je lepšie vystupovať Otrhancami nahor ráno ako išiel Tomáš a nie zostupovať skalnatým terénom v druhej polovici túry. Otrhance patria k najkrajším okruhom v Západných Tatrách.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum