Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cesta hrdinov SNP: Čergov – Dukliansky priesmyk

Matobee , 1 reakcia

Tomáš dva krát super čítanie o už poriadne známej trase. Napriek avizovanej slabšej fototechnike sa mi páčia viaceré zábery a atmosféra z nich sálajúca. Počasie ste zažili všelijaké ale tak to často býva na párdňových trasách.

Gratulujem k úspešne ukončenému dlhoročnému cieľu. Ktovie čo vás zaujme nabudúce. :-)

Pomaličky trasu spoznávam aj ja ale v tejto časti cesty SNP som prešiel len pár kilometrov na hrebeni Čergova. Inak som v týchto lokalitách vôbec nebol.

Tomas D

Dik za povzbudive slova Mato,

ja som to tiez nemal velmi pochodene (s vynimkou Hervartova - Zobraka a Cemjaty pri Presove), SNPcka v tejto casti spaja niekolko podla mna peknych lokalit - Janosikova Basta, meander Hornádu pri Kysaku, usek pred Cemjatou, sedla medzi Strážami, Cergov, Zobrak, Stebnicka Magura a hreben na Ciernu Horu - zial ak to ides vramci magistraly musis sa popasovat s castymi asfaltkami a prechodmi cez obce, co ja teda velmi nemusim :) Je to rozdiel oproti zapadu, kde sme sice cely prvy den kracali Bratislavou ale potom sme boli dva dni strateni v lese az po Dobru Vodu. Oproti centralnym pasazam - ako Strazovske vrchy, Ziar, Fatra a NT ani nehovorim, ale tak vsetko ma svoje za a proti.

Tento rok sme boli hreben Velkej Fatry zo Starych Hor + Choc, tu sme mali nejake resty mozno k tomu nieco napisem aj ked to je taka klasika.

Do buducna dlhodobo zvazujeme Cesku Stezku alebo alpsku cast E4 - ale trochu nas odradza logistika, doma mame este neprejdenu cast Rudnej - cast cez Stiavnicu a Muransku Planinu na Stolicu - toto nas laka asi najviac :) a Poloniny. Tak snad si nieco vyberieme.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum