Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zaniknuté dediny – päť hornooravských dedín pod vodou

Sona

Tiež som pred dvoma rokmi zablúdila k Jelešne, veľmi pekná, prirodzene meandrujúca riečka. Aj okolitý les. Cítila som sa ako v dunajských luhoch a nie na Orave.

Martin knor

Ked som o par dni brodil Jelesnu, bola mutna a dno som nevidel. Ale povedal som si, ze ked ste to presli Vy, tak to snad zvladnem. Netusil som, ze ste cez nu nesli priamo brodom, ale ste si nasli lepsie miesto :-?.

Za Jelesnou som siel trochu inokade a podvecer po asfaltke proti mne masiroval tchor. Este nikdy som tchora nevidel, az tu. No kym ma napadlo ze by som ho mohol odfotit, uz ma zaregistroval a sibol do travy.

Matobee

Danka ako vždy zaujímavý článok. Dozvedel som sa pre mňa nepoznané historické fakty o Orave, ktoré spomínaš v úvode článku.
Potúlali ste sa tak ako to máte radi miestami kadiaľ určite veľa ľudí neprejde. Prišla si si na svoje aj z botanickej stránky a výlet aj skvele zachytila vo fotodokumentácii.
Na podobný cintorín som narazil cez víkend v rámci spoznávania severného Tribeča na okraji obce Klížske Hradište Ale neviem o ňom nič viac, pretože som zatiaľ nepátral, čo je zač.

Tono , 1 reakcia

Pekná túra po miestach, kde stretnúť človeka je skôr raritou ako samozrejmosťou.

Tomka

Áno, stretli sme tam len dvoch mladých, aj tí tam zablúdili len omylom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum