Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Oblečenie everett skialp

Diskusná téma Oblečenie everett skialp

Ahojte ako ste spokojní so značkou everett hlavne co sa týka zimného oblečenia... chcela som si kúpiť niečo od northfinder ale nesedí strih, everett ma viac ženský strih cena je dosť vysoká... oplati sa? Nič som o značke nenasla len ze je to domovská značka exisportu a par recenzií na ich stránke. Ďakujem za každú radu.

Julian

Dobrý deň.
Píšem Vám ako dizajnér, vývojár privátnej značky EVERETT. Na skialpovej kolekcii pracujeme niekoľko rokov. My sme nielen nadšenci, ale aj testeri svojich návrhov. Hlavné body tejto, ale aj predchádzajúcej kolekcie sú:

  1. Najlepšie možné materiály s dostupnou cenovkou.
  2. Žiadne kompromisy v strihoch alebo určení. Tzn. Je to určené na skitouring a ja to používam aj na freeride. Každá bunda, vesta, nohavice majú svoje špecifické určenie.

Julian

Rc

Ahoj, mal som od tejto znacky topanky a teda nic moc. Boli sice celokozene, ale mali svy a tie sa rozpadli velmi rychlo a potom sa oddelila aj od obsazky. Potom, ako sa rozpadli, som si vsimol, ako setrili na materiale. Mali sice gumovu obsazku, ale koza koncila tesne pri nej, presahovala ju asi 2mm.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum