Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Havrania skala – výhľadový okruh zo Stratenej

Diskusná téma K článku: Havrania skala – výhľadový okruh zo Stratenej

Jedným z najznámejších miest v Slovenskom raji mimo roklín je určite skalná vyhliadka Havrania skala. Leží v jeho centrálnej časti a poskytuje krásne polkruhové výhľady na východný obzor, ktoré za vhodných podmienok siahajú až po Vysoké Tatry na severe, Slanské vrchy na východe či maďarské pohoria na juhu. Havrania skala je súčasťou prírodného celku, ktorý nesie všetky znaky menšej planiny, ako sú ploché horské poľany v hornej časti alebo strmé skalné zrázy na jej okrajoch.

Tomas Vohlarik

nadherne fotky, je super vidiet to jarno-jesenno-zimne porovnanie. krasne vyhlady na takej pomerne kratkej trase

Martin knor

Mas to tu celkom dobre pochodene :-) . Tiez sa mi tato oblast paci, bol som tu uz viac krat. No najviac sa mi tu pacilo v zime.

Daulagiri

Klasický krásny okruh. Navnadilo ma to aby som sem zase po čase zašiel.
No fascinuje ma ako sa ti v každom ročnom období podarí vychytať také úchvatné počasie, tie jesenné a zimné zábery sú super. A skvelo to oživujú fotky z neprístupných vyhliadok. Srnčie skaly a Remiašku som chcel tiež kedysi navštíviť, ale nevydalo.
A kamzíky tam žijú, dvakrát som ich zahliadol pri prechádzaní rokliny Sokolica. Pásli sa na skalných terasách Marčekovej a spúšťali skalky dole.

Matobee

Peťo opäť chuťovka v tvojom podaní. Parádne zábery z precízne vyhliadnutých miest. :-)

Anna.lenkeyová

Pekný príspevok. My sme isli na bežkách po zvážnici a pod Remiaškou v snehu na ceste oddychovala vysoká, jelene a jelenice. Fotoaparátom si ich priblížila a urobila zopár fotiek. Celá krajina sa striebrila v slnkom zaliatom čerstvom snehu. Bol to zážitok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum