Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nočným Tribečom z Topoľčian do Nitry

Martin knor

Ten usek z Topolcian do Stredy som siel poslednu zimu :-).

Volakedy som mal taky projekt "Peso okolo domoviny" a iste useky, najma na Ostravsku, som cielene isiel cez noc. Bol to zazitok. V baniach sa samozrejme po celu noc pracovalo a zem doslova dunela.

V horach som siel v noci iba ked som zle odhadol trasu. Z tejto kategorie bolo najcarovnejsie putovanie z Plesivca cez Silicku planinu, nakoniec do Roznavy. Kedze ziadne baterky nenosim, znacku som stratil temer okamzite a motal som sa pomedzi zavrty, ktorych su tam vsade po lesoch mraky. Cely cas ruky pred sebou kvoli konarom ... nadherny zazitok. Bolo to pred erou mobilov a ked som si chcel overit ci idem dobrym smerom, musel som mat kompas nacapeny na oci. Turistika byvala ovela vacsi adrenalin ako dnes.

Matobee

Patrik zaujímavý počin „noc a deň.“ Skvelý výkon a pestré zážitky. Veľmi sa mi páči tá sova. Takto pekne v noci som ja sovu ešte nevidel. Len cez deň. Máš dobrý postreh, že si si všimol kde sadla a odfotil ju. Taktiež detailnejšie zábery bedle a žaluďov sú pekné.

No je to slušná štreka aj keď prevýšenie je priemerné ale na také niečo treba slušnú až poriadnu kondíciu. Preto sa tvojim spomenutým kamarátom, čo to odriekli až tak nečudujem aj keď samozrejme neviem ako sú na tom. Či tiež tak výkonnostne výborne ako ty.

V Topoľčanoch som bol na turistike nedávno dva krát. Raz Pohronský Inovec a druhý krát Tribeč. Pekné to tam máte. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum