Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Liptovských Revúc cez veľkofatranskú Ploskú na Chatu pod Borišovom

Diskusná téma K článku: Z Liptovských Revúc cez veľkofatranskú Ploskú na Chatu pod Borišovom

Veľká Fatra má svoje nezameniteľné genius loci. Časť jej čarovných zákutí sme si prešli celá rodina spoločne počas jednodňovej túry na Chatu pod Borišovom cez lúčnu a naozaj plochú Ploskú z Liptovských Revúc. Okrem krásnych scenérií bol lákadlom salaš s ovcami nad Revúcami, ako aj chata. Veľká Fatra nie je vôbec plná turistov, ako iné slovenské pohoria, a tak sa tu dá naplno oddýchnuť a zresetovať hlavu od každodenných povinností a jednotvárnosti.

Daulagiri

Toto je taká slovenská horská klasika, ktorú by mal snáď každý turista navštíviť. Idylická príroda, nádherné scenérie, rád sem chodím.
Ale aj traverzy Ploskej majú niečo do seba :-)

Janabilesova

Dakujem vsetkym za zastavenie. Decka potesila najma chata :-). A najradsej by boli, keby sme tam prespali. Takze, dovod sa sem znova vratit.

Marek Selko

Janka, krasna tura v naprosto nadhernej lokalite!!!

spomienky na oktober 2019, ked sme to sli podobne akurat o udolie skor, zo Strednych Revuc po cervenej do sedla pod C.kamenom a potom na Plosku..Navrat do Vysnych Revuc po zltej...

VF to je laska na prvy pohlad/ vyslap :_)))

Svatopluk

Pekné fotky, tématicky - mne sa bodliaky či pichliače páčia. Na ch. Pod Borišovom som bol iba raz ( hanba ! ), v zime 1979.
Maťo, neviem čím to je, mne sa okrem slovenských hôr páčia ŽENY S OKULIARMI.

Matobee

Janka pekne si si zopakovala po rokoch jedni z najkrajších lokalít u nás. Mám to tam velmi rád a bol som tu aspoň 10 krát.
Zaujímavé suché, augustové prostredie. Tiež som tu bol takto pred 2 rokmi v rovnakých podmienkach s východniarkou z Abova, ktorá ani netušila, že takéto končiny u nás existujú, hoci už mala výzvu Dobi Tatry "vo vrecku." Bola nadšená snáď rovnako ako tvoje ratolesti. Alebo verím, že časom budú.

Skvelá fotodokumentácia. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum