Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Lukavica

Diskusná téma K fotke: Lukavica

Minerálny prameň Lukavica vznikol prieskumným vrtom. Mal byť zapečatený, ale z rôznych príčin sa tak nestalo a teraz voľne vyteká do malého jazierka. Ľudia ho využívajú ako prírodné kúpalisko, ale žiaľ okolie je veľmi nevábne.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri , 2

Voda je super, raz som sa tu už kúpal. Ale vidieť že toto je starší záber. V súčasnosti je časť jazierka provizórne prekrytá plachtou a sú tam stoličky, bol tam aj vešiak a neporiadok.
Ľudia sú tu často, stretol som tu kúpať sa aj Poliakov.

Tomka

Maťo áno, fotka je staršia. Potrebovala som takéto foto z galérie do článku, no a keďže tam nebolo, tak som si ho pridala.:)
V tom čase tam bolo v okolí dosť neporiadku, ak sa to zlepšilo, tak ma to len teší.

Jaro Flídr

Danka, práveže zhoršilo. Voľakedy som sa tam často kúpal, ale posledné roky je to hrôza. Všade neporiadok a stále viac.

UNCLE LACO

Podľa tej volne pohodenej fľašky súdim, že to bude neporiadok v okolí. Čítal som pred časom, že je aj zámer vyhlásiť to za chránené miesto a znemožniť verejnosti kúpanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma