Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Magura, Temešská skala a 30 kilometrov cez okolité dediny

DoxaD , 1 reakcia

Páči sa mi to, dik.

Martin knor

Poriadna streka. Hrebenom som uz cez Maguru siel, ale na Temesskej skale som este nebol. Planoval som tam ist z Temesa, no teraz neviem ...

DoxaD , 1 reakcia

Vladko, pekná prehliadka Hornej Nitry. Prekvapil ma kostol v Chvojnici, že je to " mladá " stavba, páčia sa mi takéto neomietnuté pamiatky, zaujal ma aj ten kríž na skale, máš aj nejaké fotky spredu? Výhľady zo skaly nádherné. Pohľad na Kľak sa mi páčil. On je taký fotogenický.
Príroda krásna, dal si aj turistiku, aj kultúru a pianko, pohodička a km v nohách.

Tomas Vohlarik

pekna trasa Vlado, podobne ako Maro Birka pisal - aj ja ked niekam idem, chcem tam toho vidiet co najviac sa da, nech vyuzijem cely den.
co sa tyka mackov - kamoska byva v Porube a sem tam mi da vediet, ako sa potuluju okolo dediny a odradza ma od navstevy Magury.
mna vsak tvoj clanok presvedcil, ze netreba vahat :-)

Matobee

Vladimír ja to mám takto veľmi rád. Len tak pár kilometrov najmä keď cestujem nad 100 km je pre mňa škoda cesty. Mám to rovnako ako ty, že keď som niekde chcem ten deň využiť naplno a spoznať toho viacej. :-)

Minulé leto som išiel dosť podobne ako ty. Akurát o dolinu južnejšie. Z Malinovej na Maguru, následne Temešskú skalu a Temeš. Odtiaľ busom do Liešťan a cez Chotú horu opäť na hrebeň do Poruby a Malinovej. Krásny kraj, díky za oživenie spomienok a parádne zábery.
Nedávno som dal podobnú trasu aj cez hrebeň Rokoša. Z Ješkovej Vsi do Uhrovského Podhradia, následne do Omastinej a naspať do N. Rudna.
Takéto cca 30ky sú aj pre mňa ideál na jar leto jeseň

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum