Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Klepaná skala a Malý Kohút z Revúcej

Ade.e

Fajn clanok a este fajnovejsie fotky s vyhladmi. Stolicke vrchy, aj ked maju svoje jazvy, su paradne na tulanie sa. Na Kohut som planoval ist pocas 4dnovky, ale uz to musim napravit hoc aj na kratsej 2dnovke.

Martin knor , 1 reakcia

Pekne jesenne obrazky. Ale skoda, ze ste do mapy nenaklikali Vasu trasu.

Daulagiri , 1 reakcia

Je to už 14 rokov čo som cez Klepanú skalu zostupoval do Revúcej. Ten kríž na nej tuším vtedy nebol, pribudli tu aj značky, ubudli lesy.
Chcem sa sem niekedy vrátiť a lepšie si vychutnať výhľady, vtedy nebolo úplne foto počasie.
Ďakujem za pripomenutie prostredníctvom tohto článku.

Tomas Vohlarik , 1 reakcia

pri Stolickych vrchoch stale rozmyslam ist ci neist. tie rubaniska su tam hrozne. ale fotiek, uz asi aj ist.
Anka len pre zaujimavost - smerovnik na fotke cislo 20 je z tebou popisovanej trasy alebo z inej? lebo mi do trasy nikam nepasuje :-)

Anna.lenkeyová

Ahoj. Máš asi na mysli ten smerovník do Čiernej Lehoty. Ten je vedľa cesty na ľavej strane a na pravej strane je neďaleko Chata Tri zvony. No ten smerovník Ťa nasmeruje rovno do Čiernej Lehoty. Po polhodine si v dedine. On je súčasťou starej asfaltky po ktorej sme zišli okolo potoka Štítnik dole do doliny. Neviem, či som to dobre opísala. 🙂

Tomka

Pekne! Týchto "Kohútov" mám už dávno v merku, no zatiaľ sa nepodarilo.

DoxaD , 1 reakcia

Anka, dúfam, že Ti nebude vadiť tykanie, veľmi pekne si zachytila prostredie Parajky, krásne jesenné počasie napriek rannej neistote, super Vám to vyšlo.

Anna.lenkeyová

Ahoj. Vôbec nie. 🙂 Mám radosť, že sa Ti páči článok. Iste máš rád prírodu. Peknú nedeľu Ti prajem.

Anna.lenkeyová

Ďakujem, je to pre mňa povzbudzujúce. Rada sa pôjdem pozrieť aj touto cestou. My sme šli z Muránskej Zdychavy na Kokávku a Prednú Horu. Tiež to bola pekná túra.

Matobee , 1 reakcia

Anna mám rád končiny, ktoré ste navštívili. Bol som tu viackrát a vždy sa rád vraciam, aj napriek značným zničeným častiam. Naposledy v septembri som sa pohyboval neďaleko vašej trasy v okolí Sedla Kohúta, Bielej skaly a ostrého vrchu. Zbehol som aj na krátku návštevu Slavošoviec.
Chata Parajka a blízke výhľady sú skutočne krásne. Pekne ste ich aj zachytili.

Svatopluk
    1. 2023 som bol blízko, šiel som M. Zdychava - Karafová - ch. Skalica - ch. Parajka - Rebúčka - Revúca. Vy máte tie jesenné farby peknejšie, pre mňa "pohľad späť" je najkrajšia fotka. Raz bysom chcel ísť cez Úkorovú, láka ma to.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum