Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Začínate so zimnou turistikou? Vyskúšajte okruh cez Veľký Kriváň, Chleb a Poludňový grúň v Malej Fatre

Diskusná téma K článku: Začínate so zimnou turistikou? Vyskúšajte okruh cez Veľký Kriváň, Chleb a Poludňový grúň v Malej Fatre

Klasický jednodňový okruh v Malej Fatre s najkrajším výhľadom na Veľký Rozsutec. V dobrom počasí je vhodný pre tých, čo začínajú so zimnou turistikou vo vyšších pohoriach. Nástup sa dá uľahčiť lanovkou do Snilovského sedla. Do batohu si nezabudnite pribaliť retiazkové mačky, čakan, teleskopické paličky a kvôli krátkym dňom sa zíde aj čelovka.

Tomas Vohlarik

dakujem za precitanie, pocasie naozaj vyslo, bolo krasne cely den.

Martin Knor - na pocudovanie sa mi tadial schadalo horsie, ked tam bolo snehu tak 10-15 cm. teraz bola ta trasa dost zjadena od lyziarov, stacilo si len vybrat kadial zbehnut.

Martin knor

Fiha, clovek by povedal, ze ta strmina z Poludnoveho gruna je v zime napeso neschodna. Siel som nou aj tuto jesen...

Mal si nadherne pocasie a obstojne podmienky. Keby si sa prepadaval castejsie, boli by to galeje a musel by si sa vratit predcasne. Ono v zime je vzdy vacsie riziko, ze clovek naplanovanu turu neda. Zazil som to uz viac krat a dovody boli dost roznorode.

Sona

Krasny okruh a vyhlady naozaj ako z pohladnice.

Matobee

Tomáš nádhera. Takéto parádne zimné podmienky som konkrétne v týchto známych končinách Malej Fatry veru nezažil. Dobre si si ich vyhliadol. Luxusné zábery, jeden lepší ako druhý. :-)

Kukám na dátum a aj na spomínanú zimu toho dňa. Ja som bol v tento deň s kamarátkou na Poľane pri vodopáde Bystrô a pri bývalom hoteli Poľana. Na mrazivé ráno si už len matne spomínam ale viem že na poludnie bol na Podpoľaní slušný odmäk a slnko hrialo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum