Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Divočinou Oravskej Magury

Martin knor

Hrebenovka Kubinskej hole je jedna z poslednych, ktore som este nesiel. Snad sa niekedy zadari.

Ale z Tvrdosina na Uhliska som siel tuto jesen. Len som z vrchola zamieril na vychod. Ten pristresok na Borovej nie je turisticka utulna. Je to cosi ako besiedka, v ktorej je hojdacka na pohojdanie sa pre deti. Na utulnu je to prilis blizko pri Tvrdosine, rano tam miestni vo velkom vencia psy. Ked som slapal okolo, bezal dolu svahom mladenec naboso. Tenisky si niesol v rukach :-) .

Mirino , 1 reakcia

Pekná inšpirácia na pohodovú túlačku. Len keď vidím ten "prístrešok", tak by som rád vedel z akých peniazí bolo to čudo zrealizované. Lebo ak z verejných, tak je to na žalobu ... A o duševnom zdraví zainteresovaných osôb mám tiež vážne pochybnosti.

MiloshCA

Ahoj, ako som písal v článku a aj tu v reakcii, naozaj škoda, že ide viac o dizajnový prvok, ako o funkčný prvok...ale zasa ten večerný západ slnka a ranný východ nám to vynahradil...m.

Ade.e , 1 reakcia

Clanok o viacdnovej tulacke Oravou vzdy zaujme a potesi, tak som si ho precital.
Skoda, ze si viac nerozvetvil usek od Magurky cez Budin k sedlu Prislop, ako je to tam aktualne so znacenim a prechodom. Ale ked si nic nespominal, tak asi je v poriadku. No potesilo aspon info o useku od Borovej, kde si treba dat pozor, i ked s tym automaticky ratam na kazdej nevychytenej trase.

Toho roku by som chcel opat vybehnut na Oravu a tvoj clanok ma navnadil, tak hadam sa podari.

Btw, ten pristresok je fakt prikladom toho, ked jeho autor, v snahe zaujat tvarom, zabudne na co ma sluzit, Tak veru "zaujal".

MiloshCA

Ahoj, so značením na úseku, ktorý spomínaš nebol žiadny problém...dalo sa orientovať v pohode....čo sa týka toho prístrešku - tak sa ho ani nedá nazvať, keďže nechráni ani pred dažďom a ani pred vetrom, ak teda nepočítam jednu severnú stenu....škoda....tu mi pripadá, že skôr išlo o dizajnové dielo, ako o funkčné dielo..m.

Sona , 1 reakcia

Vdaka za tip na Borovu, nevedela som, ze tam je taky pekny vyhlad na priehradu.

MiloshCA

Za máličko, naozaj je tam pekný výhľad a aj západ a východ slnka, určite odporúčam. m.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum