Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bivak na Sklenárovej lúke

Diskusná téma K článku: Bivak na Sklenárovej lúke

Kráčať sám potme lesom nie je žiadna sláva. Ak mám povedať pravdu, nie je to ani lesom, ani celkom potme. Idem zvážnicou a na hlave mám čelovku. Ale aj tak je to skoro v čiernej temnote. Nočné svetlo oblohy odfiltruje zelená klenba listnáčov nad hlavou a čelovka len tak-tak svieti. Odchádzajú mi baterky. Hoci ako zodpovedný turista mám náhradné v batohu, stále si vravím, ešte sa dá. Chcem využiť trošku zvyškového svetla dňa, čo obloha ešte doposiaľ poskytovala. Výmenu urobím až na mieste.

Daulagiri

Slušne si sa vybál :-) Fantázia v tme pracuje, ktovie čo to teda bolo...

Pavel Forgáč

Ja mám rád nočné turistiky. Vtedy sa z lesa vytratí to najhoršie čo v ňom môžem stretnúť a to iný človek :D. Pravdepodobne to bola stará sviňa s prascami. Pokiaľ sa prasiatka neumuvali ísť preč a poslúchnuť mamu, tak tam mohla pokojne stáť aj pár desiatok minút kým sa pobrali preč. Takých stretnutí mám už veľa za život. V jednom článku som tu aj písal ako som išiel z Prahy na Lysec v noci. A v lese som takto stretol sviňu s prascami. Ostala stáť na chodníku a fučala a grulila na mňa. Tak sme sa na seba pozerali pár minút a potom sa konečne prasce pobrali ďalej a ona za nimi.

Ale zažil som aj niečo podobné ako ty. Len to bola zrejme medvedica s mladými a išla rovno k mojej hamake (inak mal som rovnakú ako ty jeden čas) tak som na ňu musel začať kričať keď už bola blízko. Našťastie ma obišli. Pekný príbeh z mojich domácich končín. Vďaka za spísanie :).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum