Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Banskej Hodruše do Sebechlieb (2)

Daulagiri

Tak som konečne prečítal aj toto pokračovanie. Príjemne sa to čítalo.
No túto oblasť ja už príliš nepoznám. Na bicykli som šiel len doliny z Dekýša do Jabloňoviec a z Klastavy do Ladzian. Ostatné miesta sú mi zatiaľ neznáme.

Inak tiež som si fotil ten krásny dom v Jabloňovciach. Tie dedinky majú ešte taký nádych starého Slovenska. Rozmýšľam že niekedy sem musím zájsť aj na pešo. Vďaka za inšpiráciu.

Martin knor

Tento juh Stiavnickych vrchov som uz celkom dobre obehal. Naposledy som sa tunajsimi dubinami s kamennymi moriami motal pred tyzdnom. Aj som siel kuskami ciest, ktore si vyuzival. Velmi sa mi paci dolina Valhisskeho potoka a Kosatina.

Ade.e

Cakal som clanok o tej nocnej navsteve na Sklenarovej luke, cim v tomto opise druhej casti, uz bolo prezradene, aka to navsteva bola.
Ale tak aspon to v redakcii zosynchronizovali s mojim clankom o pristresku z tohto prostredia.

Lebo pozeram titulnu fotku a ved je mi to zname a pozeram hned v clanku: Pecenice, Batovce. Tak tadial si sa potuloval.

Presiel si malo znamymi, ale zato velmi zaujimavymi lokalitami ako Jablonovce, Pecenice, Batovce, Badan a Klastava, ktore sa mi podarilo tiez navstivit pocas poslednych dvoch tur v Stivnickych. A velmi sa mi tam ratalo. (Aj clanky su napisane a raz hadam vyjdu. :) )

Ja som, ale isiel opacnym smerom, z Ladzian a koncil v ZH. A pri druhej ture, som sa tmolil pocas jedneho jesenneho dna od Horsianskej doliny cez Lochy, Pecenice do Batoviec. A urcite sa do tej oblasti este chystam.

Som zvedavy na tu nocnu prihodu. Ale ak spravne tusim, tak preto ja nespim len tak hocikde na zemi.

Svatopluk

Tie doliny z Bátoviec, Ladzian a Sebechlieb, z juhu na sever nie sú na zahodenie. Šiel som ich našťastie takmer vždy v zime, tak ma horúčavy netrápili. Pekné fotky stavieb, v dobrom stave aj ako ruiny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum