Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cesta SNP alebo slovenské Camino (3) – z Veľkej Fatry k mohyle na Bradle

Diskusná téma K článku: Cesta SNP alebo slovenské Camino (3) – z Veľkej Fatry k mohyle na Bradle

Po daždivom počasí vo Volovských vrchoch boli Nízke Tatry ako za odmenu. Hrebeň s neskutočnými výhľadmi, príjemnými útulňami a milými obyvateľmi – kamzíkmi nás nabili energiou a optimizmom ísť ďalej. Polovica cesty je prejdená. Pred nami je Veľká Fatra, Kremnické a Strážovské vrchy. Čaká nás Trenčín a úsek cez Moravu, kadiaľ vedie trasa. Uvidíme, čo nám prichystajú nasledujúce dni, ako sa nám pôjde a či vydrží počasie. Sme plní očakávania, ale tiež miernych obáv a rešpektu.

Martin knor

Noo, ale ked ste sa hore kopcom vyviezli, tak ste celu cestu SNP nepresli. O rok by ste si ju mali zopakovat, ale uz bez svindlovania :-).

PaliT , 1 reakcia

No pekne.
Pri tejto vete – "Výstup na Vápeč po celodennom kráčaní je náročný. " – som si uvedomil, že keby som o tom písal ja, vydalo by to na celú kapitolu a prechod SNPéčky by som opísal v štyroch zväzkoch, len neviem, či by to niekto čítal. :D

Svatopluk

Súhlas. Je to skvele napísané, vecné presné a zaujímavé.

V.v.l.a.a.d.o.o , 1 reakcia

Išli sme po červenej z hradu do Dobrej Vody pred týždňom a značka určite obchádza cintorín tak ako je na mape.

Hanicka

Ja som takisto v marci 2023 pred SNP-ckou isla mimo cintorina, ked som si v ramci treningu presla Stefanikovu magistralu. Teraz s partakom sme isli cez… tak neviem🤔asi sa da aj aj

Samkoh
  1. SNP-čku na Dobrej Vode zase vrátili cez cintorín? Ja som SNP-čku išiel v lete 2020 a vtedy bola čerstvo pretrasovaná mimo cintorína.
  2. Cením si, že sa nebojíš spomenúť, že si sa večer pomodlila. Lebo doteraz články na hikingu vyzerali, akoby tu buď žiadni aktívni veriaci neboli, alebo to aspoň nepotrebovali spomínať.
Babima

Nedivte sa tomu, že sa vám na Kráľovej studni podivne znížil stav nabitia telefonu. To sa vo Ve ľkej Fatre stáva preto, že sa signál často stráca a telefon ho potom hľadá stále a často i opakovane, takže sa vybíja. Poučili ma o tom miestni, tiež som pred rokmi bola zničená, že niele nemám signál, ale i bez volania vybitý telefón.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum