Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jesenno-zimný Slavkovský štít

Diskusná téma K článku: Jesenno-zimný Slavkovský štít

Slavkovský štít je pri pohľade na Tatry z južných smerov podtatranskej oblasti pomerne ľahko identifikovateľný, keďže jeho vrchol je rozhodne najoblejší. Aj keď nepatrí medzi úplne najvyššie štíty, jeho poloha na južnom okraji Tatier z neho robí dokonalé výhľadové miesto, hlavne pokiaľ ide o juhovýchodný horizont.

Tomas Vohlarik

ako vzdy nadherne fotky Peto. tak taketo krasne su vyhlady zo Slavkovskeho stitu. pri mojej navsteve sa mi podarilo minut kriz na vrchole kvoli hmle. ale niekedy som mal aj okno s vyhladmi🙂

Janabilesova

Ďakujem veľmi pekne autorovi za tento skvelý článok a krásne video. Na Slavkovský som kedysi šlapala presne tou skratkou, ale nebolo to potme, tak sa mi to akosi podarilo. Výhľady boli skvelé, a áno, Slavkovský je pri peknom počasí vďačný výhľadový kopec, hoci po zostupe z neho mnohí hromžia kvôli záťaži na kolená. Tak mi to pripomenulo túru, od ktorej ubehlo už poriadne veľa času :-).

Daulagiri

Úžasné ako vždy, tie fotky sú perfektné a krajina v jesenných podmienkach proste nádherná.
Tá viditeľnosť do 230 km je niečo neskutočné, takú som ja ešte nezažil. Raz som z Tatier skoro ráno videl kopce ďaleko na východe a tipoval som ich na Poloniny na hranici SK/PL, ale nemal som techniku ani ďalekohľad, ktorým by som to presne identifikoval.

No a to motanie sa pod vyhliadkou, to bol trest za to že si nešiel slušne po značke :-) Opäť sa potvrdilo tvrdenie že skratka je: dlhšia a to horšia cesta...

Inak ešte musím povedať že Slavkovský štít v mojej zbierke stále chýba, snáď raz.

Matobee

Jedným slovom nádhera. :-)

Tiež som tam bol takto v jeseni, ale výhľady do diaľav boli obmedzenejšie a sniežiku bolo len kúsok na vrchole.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum