Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Novoročný Ostrý kamen

Vladimir Popluhar

Ahooooj - som z Ivanky pri Dunaji, je to pri Bratislave - ale už na rovine. Jasné - nevidím dôvod neisť niekde pozrieť na túru spolu. Len som momentálne nanič, tak sa musim dostať do lepšieho zdravotného stavu.

Kypet

Tak ti dakujem za pochopenie Vladimir je vidiet že si tolerantný človek.Daj vediet skadial si ja som z Partizanskeho mohli by sme sa volakedy aj stretnut.Tak diky a maj sa.

Vladimir Popluhar

Kypet - je to v pohode, netráp sa s tým, ja sa na tomto servri nemienim trápiť s tým kto a ako hodnotí. Jasné mohol si sa pomýliť, nič sa nedeje, dôležité je, aby tá fotka niečo dala, aby vyzvala k tomu že by sa tam človek išiel pozrieť. Nie som tu kvôli hodnoteniam, aj ked potešia aspon tým, že sa na to človek pozrel. Pohoda a dobré cesty prajem. Vidím že si bol na Roháčoch - moja oblúbená destinácia.

Kypet

sory že som dal 3 ale som chcel dat 2 neposluchal ma počitač a dvojku preto lebo spodok je moc presvieteny ešte raz sory možete ma ukrižovať

Vladimir Popluhar

Skúšal som tam prechodový filter Cokin. Inak tam nie je nič umelé, bolo tam vtedy nádherne. Možno som sa vtedy aj s kamošom stretol, išli tam nejaký turisti ale málo. Podla steny hradu by to padať nemalo. Má to ale taký efekt - priznávam.

MatusM

Krasne, naozaj jedinecne pocasie. Kamarat bol vtedy na Zarubach, takze som podobne obrazky uz odtial videl. Zda sa mi, ze si to trochu prehnal s kontrastom (vidno na oblohe a stromoch dole), aspon na moj vkus. A tiez trochu pada dolava..

Pongman

Parada, tiez sa mi podarilo ku koncu roku dostat do karpat a krajsiu zamrznutu krajinu si v tychto castiach este nepamatam.. S pozdravom

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma