Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jarný okruh cez terchovské osady Marunovci a Šmehýľovci

Janabilesova , 1 reakcia

Peter, až tak ráno to nebolo, ale spočiatku bolo slnko v správnom uhle a polarizák tiež pomohol....

Janabilesova

Maťo, táto lokalita je s osadami úžasná v každom ročnom období. Ak sem zavítaš, tak daj vedieť, ako sa Ti páčilo. Soni, práve na Brdárku som myslela pri písaní článku. Nielen zakvitnutá Brdárka vie byť čarovná... dúfam, že článok to aspoň trochu dokázal :-).

Sona

Presne na Brdarku som si pri tomto clanku spomenula. Tu je to aj s dalsim efektom zasnezenych kopcov. Naozaj nadherna vychadzka.

Matobee

Janka krásna jarná krajina zachytená tvojim profifoto okom. Príjemné čítanie takejto pohodovky. Síce ste museli aj trošku pobehnúť pri autobusoch a na pivo ste nemali šťastie ale odmeny Vám bolo dopriate inak a oveľa lepšej. :-)

Dala si mi „chrobáka do hlavy“ kam vyraziť najbližšie týždne. Síce už kvitnúť nebude aj pekné to bude aj v sviežo zelenej plus tiež úžasné chalúpky. Proste vau.

Vyzerá, že „zakvitnutých bielych rajov“ na štýl už dobre známej Brdárky bude na Slovensku viacero. Podobný som zažil na pomedzí Braniska a Bachurne v okolí Lačnova, Lipoviec a Šidliara koncom apríla.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Martin knor k článku: Nočný lejak Tak to je teda ozaj luxusna utulna. Tiez zvacsa chodim sam, ale nevyhybam sa spolocnosti. Tento pribeh mi pripomenul jednu noc stravenu v bivaku pod Montazom. D …

nová téma