Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Bielo na Kobyle...

Eta

diky :o) ked clovek zazrie tu bielu zaplavu, nemoze sa vynadivat a ide do kolien (pre ziskanie makra ;o)

Eta

hoci, snezienkovej belobe este neskor vazne konkuruje beloba z rozkvitnuteho medvedieho cesnaku (s nezamenitelnou vonou ;o)

J1tka

Pravda, pravda. V "snezienkovom udoli" nad strelnicou (weitov lom) by sa dali kosit (a nielen tam). No aj fialiek je tento rok celkom pozehnane, ani obligatorna fialka na "fialkovej skale" na modrej nechyba;)

MatusM

Tak toto si ozaj vystihol, to je pravda. Snezienok tam vzdy rastie ako buriny, no nadhera! Musim ist tento vikend na oblubenu trasu..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Janabilesova k fotke: Lúčnaté Javorníky Toto je pekná časť hrebeňa Javorníkov, škoda toho vyrúbaného Chotárneho kopca... Budem zvedavá, či sa na ňom aj niečo vysadí a či niekedy opäť zazelená. Samotná …

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Pekne to tam vyzerá, hl. hrebeň Polonín som už navštívil a snáď sa raz dostanem aj do týchto miest.

nová téma

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma