Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: V Sučianskej doline

Diskusná téma K fotke: V Sučianskej doline

Sučianska dolina je dnes známa skôr skialpinistom (koná sa tu pravidelne Slovenský pohár v skialpinizme) než turistom, ale kedysi ňou viedol turistický chodník na Malý Kriváň, ktorý bol však zrušený kvôli vojenskej strelnici. Je to škoda, pretože výstup z tejto strany je síce dlhý, ale krajinársky zaujímavý. Na fotke je v diaľke vidieť hl. hrebeň.

Jonathan.sk

re Adushka: ..no, my sme museli, lebo sme mali v Šútove auto, a potrebovali sme sa k nemu vrátiť.Robili sme takú jednodňovku: Šútovo, Veľký Krivaň, Malý Kriváň, Sučany.A ešte pikoška :skoro celou cestou dole z Malého Kriváňa sme išli po medvedích stopách , ktoré kámoš identifikoval ako pomerne čerstvé.

Adushka

jonathan.sk: no vsak ja nemam ani tie sneznice, tiez som pesiak, a preto by som dobrovolne v zime do Sucianskej doliny z Krivana nezisla :)

Jonathan.sk

re aduska:ja som v zime len prachubohy pesiak, teraz nedavno som si kupil sneznice...

Adushka

muska: no aspon nejake pozitivum potom na vojencina mala :)

jonathan.sk: no ak v zime schadzat, tak jedine na lyziach.. dufam, ze to nebolo peso :) ja mam nastastie za sebou len zostupy z hrebena, ale aj tak som vzdy toho mala plne zuby kvoli dlzke a prevyseniu..

Jonathan.sk

...raz sme tam v zime s partiou zišli z Kriváňa, a dole sme sa verabože čudovali, že kam sme to prišli...:-)).

Muska

Na tej strelnici som si ako záklaďák čo to odsrieľal.. a veru bolo čo robiť aby som sa sústredil na terč a nie na ten krásny hrebeň..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma