Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dvaja krali v jesennom vydani

MarianO

Často sa vraciam k tejto fotke, lebo ma fascinuje.Má farby a čo je najdôležitejšie aj hĺbku. Mne ale veľmi prekáža prekrývanie sa smrekovca s "Kežmarsko - Huncovským štítom". Ako sa ale hovorí, " po boji je každý generálom". Dôležité je že sa páči tebe, o tom nepochybujem, lebo si tam bola a nasávala tú neopakovateľnú horskú atmosféru. Však to pozná každý z nás.

Jnezky

Pekné foto, môj názor : možno kompozícia nie je ideálna, ale má to atmosféru krásneho podzimného dňa, ktorú robia teplé farby v popredí v kontrastu s chladnou farbou štítov a oblohy v pozadí, paráda.

Sona

Mne sa na tom paci okrem celkoveho pohladu aj ten kontrast medzi vyskou stromov a vyskou stitov. Myslim, ze keby nieco z toho bolo neostre, tak to tak neukaze. Ale ako sa hovori - kolko ludi, tolko chuti :)

MarianO

Je tam veľa obrazových prvkov a všetky sú zobrazené ostro. Kde sa mi má zachytiť zrak pri prvom pohľade? Čo je ústredným motívom?

Jana T.

...pekné farby...Dušičky mali ozaj pekný čas...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Marunovci Janka díky. No mám viac záberov ale tento síce aj s káblom sa mi najviac páčil. Stĺpy, káble, paraboly, autá atď. veru dajú občas zabrať. Hehe.

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Chodníček Danka je to krásne a nezvyčajné miesto. Oživil som si tvojou fotkou spomienky na to ako som sa tadiaľto prešiel v auguste minulého roku.

nová téma

Komentár

Yetee k fotke: Leto v Balogu Drevenice v Balogu to budú asi ťažko, keďže je to zrubový, gréckokatolícky kostol z Matysovej zo skanzenu pod Ľubovnianským hradom.

nová téma

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma