Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jarná krajina pod Vápečom

Rbr69

Adushka, skus pozriet v tom FinePixViewer"e ako sa tam nastavuje kompresia pri ukladani jpg obrazku. To rozrastrovanie moze robit kompresia na 80% a mensia. Uz som tu volakedy pisal, pouzi kompresiu tak 90-100%, aby tie jpg artefakty nebolo poznat.
Ale ved to sa iste vsetko dozvies na fotostretnuti :)

Adushka

Misob, mne sa to potom zdalo az moc prepostrene.. to je tym zmensovanim na 738px, ked tu foto zmensim rovno, tak mi pride strasne taka rozrastrovana, ze keby som ju este doostrila, tak sa na nu neda divat vobec :) musim sa asi drzat len mojho povodneho postupu :)

Misob

adushka, mozno keby si softverovo malo doostrila... :)

Sona

Momentalny hit u mna je Canon Powershot G9. Ale jul je este daleko a moze sa to zmenit :-)
(Prepac Adushka, ze Ti zababravame diskusiu.)

Blahola

Rasťo pozri si poriadne galérku, je nás viac. Soňa čo plánuješ zakúpiť?

Rbr69

No co bol pobosorakovany den? Dlhsie som nefotil a tiez ma moja pracicka velmi nenadchla. Pri zmenseni panoram aspon nevidim tolko chyb v ostreni. Pri niektorych mojich som mal pocit, ze dno od pivovej flase by mi ostrilo lepsie :)

Jana T.

...ja mám iba obyčajný ,,šiťák"...tiež chcem nový...a čo bude v júli ?

Sona

Hej, uz sme :-) Ani ja s mojimi nie som spokojna, predovsetkym s ich kvalitou. Hadajm novy fotak v juli pomoze. Ale idem sa pridat do dnesnej urody aspon s tym, co mam :-)

Adushka

Soni, no Rasto pridal ako prvy vari, uz hned v sobotu..

inak celkovo nakoniec az tak spokojna s fotkami nie som, mohli by byt aj lepsie :)

A Jani, tak potom tiez nieco pridaj, tesim sa :) A veruze hej, uz zasa kazdy v tom svojom.. ale fajne to bolo, cely vikend :)

Jana T.

Ahoj, dievčence, len pridávajte,...moje budú ešte aspoň týždeň čakať na svetlo...
...a už ste doma...?

Sona

Aaaa, cakala som, kto prida prvy z Vapca a okolia :-) Pekne. Ja som prave dopozerala moje a tiez hadam stihnem nieco ukazat :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Jarná Rumplovská Áno vystihol si to Maťo. Viem že vývoj nezastavím a že všetky chátrajúce samoty nebudú v takom stave navždy, ale niekedy dané miesto potom už stratí pre mňa svo …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok