Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Úplazy

Diskusná téma K fotke: Úplazy

Hrebeňový úsek severnej rázsochy Salatína s vrcholom Úplazy (1428,4 m) je najkrajšou časťou výstupu na Salatín po zelenej značke. Krasový hôľny hrebeň s ostrovmi kosodreviny spadá strmými lúčnymi svahmi do tiesňavy Hučiaky. Otvorené priestranstvá pokrýva bohatá vápnomilná kvetena. V pozadí Brankov a veľkofatranské Smrekovice. Výhľady sú na S a V.

Funttomas

Toto je už mimo diskusnej témy, tak posledná reakcia.
Túra bola: Malé Karpaty, Myjavská pahorkatina, Biele Karpaty, Javorníky, Strážovské vrchy, Žiar, Vtáčnik, Tribeč a Pohronský Inovec.
Túra nebola: Chvojnická pahorkatina, Považský Inovec a Burda.

TDD

To bude asi omyl!
Snáď 59 %. Na západe toho ešte veľa nepošliapal.

Daulagiri

Mmmmm 95 % tak to už hej. Mojím snom je tiež navštíviť každé slovenské pohorie, ale zatiaľ som len na začiatku (mám asi tak okolo 17), ale pracujem na tom :-)
Inak v NT som bol zatiaľ len 5-krát.
Naproti tebe som ja samotár, ale sem tam sa aj ja vyskytnem v skupinke. Možno raz budeme súčasťou tej istej :-)

Funttomas

Ahoj Daulagiri,
môžem konštatovať, že moje nohy pošliapali cca 95 % slovenských pohorí ;-). Najradšej mám Nízke Tatry a prejsť ich každú dolinu a hrebeň po značkách je mojou turistickou métou. Systematicky na tom pracujem. Celkovo je to množstvo túr, takže mám čo robiť celý život :-).
Maco sa ešte nekonal, ale podozrivé šuchoty a tesné minutie už bolo. Chodievam zásadne v skupine, aby bolo veselšie a tiež je to vhodné ako medvedia prevencia. Dík za hodnotenie.

Daulagiri

Teda Tomáš, ty si bol snáď v každom pohorí Slovenska a na všetkých najznámejších miestach, podľa toho skadiaľ tu pridávaš fotky :-)
Teba a Tóna mám "zafixovaných" ako dvoch ľudí odtiaľto čo majú najviac pochodené naše hory. O niečom takom ja zatiaľ len snívam.

A fotka je to pekná, macka si nestretol ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Pod Skríželným Veru bolo to neplánované a také sú naj. Hehe. Aj si ja ho zapamätám aj skrz medvedieho incidentu čo sa v ten deň stal a o týždeň zas tu neďaleko, kde sme sa str …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Vďaka za kontakt, možno sa sem niekedy dostanem. Akurát tá otváracia doba je trochu zvláštne formulovaná. V jednej vete je že sú otvorený 365 dní v roku a z tab …

+ 2 ďalšie príspevky