Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Fotka na rozlúčku

Denula

Veľká škoda, tvoje fotočky a popis k nim mi robili vždy radosť a vlastne aj robia, takže svojho fanúšika si aj tak nestratil.Už sa teším na nové, tie si rada pozriem aj klf.rajce.idnes.cz$ret . :o)

Axel

Rozmyslal som, ako to napisat, ale Igor to vystihol lepsie.
Klf vie ako urobit rozruch, zabezpecit pozornost a zrobit si popritom selfpromo. Asi je vhodny datum, alebo konstelacia hviezd, alebo mal proste len zly den, ked si Lubovu narazku (nazvat to obvinenim je podla mna prisilna kava, podla mna to bola skor pochvala od Luba za dobre fotky, ktore by mali byt hodnotene)

Kamzik

Ostentatívny príchod si žiada odchod v podobnom duchu?
Ak by Ti išlo len o sprostredkovanie krás Slovenska svojimi fotografiami ostatným, určite by si nemal problém zapnúť hodnotenie tak, ako to robí 99% prispievateľov a bolo by po probléme...

Kukikuk

Hi, Jozef, to tu este nebolo moje foto. Potom by si neviedol prvenstvo v najhorsich a bol by si druhy najhorsi :-) a ako pises, nebolo by tych najlepsich :-)
Klf, daj nejake foto, nech mozem potesit svoje oko a co to sa priucit. Neodchadzaj, please...

Jozef Kmeť

Ahoj Marian ! Podobné problémy hodnotiť či nehodnotiť som prečasom mal aj ja.No a vyriešil som to po "konzultácii s vlastným JA" takto :zapínam hodnotenie.Ak len jeden človek si pozrie fotografiu tak sme nefotili márne ,ak sa i vyjadria ku fotke treba to brať do úvahy .Najskôr ma to hnevalo ,no teraz to beriem ako fakt ,že mojich 8 fotiek je v TOP najhorších .Keby nebolo najhorších,neboli by ani najlepší -no o body mi nejde .Som presvedčený,že Tvoje fotky majú čo každému z nás dať po každej stránke . Jozef z Rožňavy

MatusM

Ahoj Marian,
tvoje videnie, zmysel pre detail v krajine, citliva kompozicia a farbiste, obsazne popisy mi budu v galerii chybat. Aj vcera, ked som otvoril nove Krasy Slovenska, na prvy pohlad som vedel, ze vnutorna obalka je "tvoja". Prosim, zvaz svoje rozhodnutie a nereaguj detinsky. Adekvatnou reakciou je jednoduche zapnutie hodnotenia a niet sa o com bavit.

Ahoj, Matus

Jana T.

...bolo by to škoda... :( ...mne tie krásne fotky dali veľmi veľa... Ďakujem ! ...a nech sa darí...!

Rbr69

Marian, nerozumiem Tvojmu rozhodnutiu, kedze si pamaetam na diskusiu pri Tvojom vstupe do galerie tohto webu (vyostrenejsie nazorove strety prispievatelov), takze by mi ani neprislo, ze na tu vetu od Luba takto zareagujes, toboz po troch dnoch ... ale je to Tvoje rozhodnutie, zdar.

Blahola

Marián škoda...radosť sa hrabať v tvojej galérii, skutočne pekné foto Ti to robí.

Klf

Dobry vecer vsetkym,

kedze som bol minuly tyzden obvineny majitelom webu, ze zneuzivam system galerie a prirabam tak pracu ludom z Hikingu (dikusia je tu hiking.sk/…/priecne_sedlo.htm…, tak som sa rozhodol, ze toto bude moja posledna fotka, ktoru umiestnim na tento server.

Chcel by som sa vsetkym, ktori ma obohatili svojimi fotkami alebo komentarmi podakovat, skutocne som si z nich vzal to najlepsie a snazim sa nasledovat ich rady. Diky este raz velmi mi to pomohlo.

Verim, ze sa niekedy stretneme na kopcoch, obcas tu zavitam (ak nedostanem ban), kedze stale sa mam co ucit od fotografov, ktorych povazujem za lepsich nez som ja a urcite si budem sledovat aj doporucenia na cesty a tury.

Moje vsetky naj fotky najdete na klf.rajce.idnes.cz$ret .

Pekny vecer. klf :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Starinou Predbežne mám vymyslenú trasu, ktorá zahŕňa túto červenú, potom modrú z Topole a ešte motanie sa okolo Uliče. Len musí prísť vhodný čas :-)

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Adina k fotke: Vzsušná Prechádzala som okolo v noci. Rozhľadňa je ozaj osvetlená vďaka solárnym panelom na nej.

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Na Striebornici Díky Maťo. No to by som netipol, že máš sem namierené aj keď si nakoniec nešiel. Červená "hrebeňovka" je na urobenie si obrazu o tejto časti pohoria fajn a zlák …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Daulagiri k fotke: Nad Ľubietovou Ja som tu bol pred dvoma rokmi v čase ešte nerozvinutej vegetácie, ale páčilo sa mi tiež. Ešte tu mám nejaké resty, takže prídem opäť.

nová téma